Selamlar. era 1.4 team aracın arka koltuğun oturulan kısmını yerinden nasıl çıkarırız bi türlü beceremedim kılıf takayım dedim olmadı.altta 2 adet küçük kol var onlarla oynadım kırılacak gibi geldi bıraktım kitaptanda çıkaramadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Koltukları oturduğu yerden kaldırmak için, koltukların alt kısmında küçük ucu siyah kollar var. sanırım 2 veya 3 adet. o kolları içeri doğru bastırırsanız, koltukların alt kısmı açılır. İşte şimdi istediginiz işlemi yapabilirsiniz. Sakın çekmeyin o zaman elinizde kalır..
arkadasın merhaba on yüzünde sag ve solda olmak üzere 2 adet tırnak var bunları bastır ve yukarı kalbır daha sorna dayanma ve oturma koltuklarının birleştiği bölgenintamortasına parmalarını sok ve gezdir orda anahtar başlıklı sonun göreceksın lokmayla onu sok ve koltugu alaşagıya .................geçmiş olsun
c.tesi günü arabayı temizlerken elime geldi o kollar içeri doğru bastırdım koltuk çıktı yerinden sağ köşe 1 tl ve 50 kr buldum yeğenle üstünü tamamlayıp dondurma yedik https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif