Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arka Hoparlör

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda aylarhamdi tarafından 25 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. aylarhamdi

aylarhamdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Hamdi Aylar
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    selamınaleyküm 2006 admire aracımın arka hoparlörlerini değiştirmek istiyorum arkalar kaç cm ve bide hoparlör kapaklarını nasıl çıkaracağız ..? iyi günler :)

2. tgykya

tgykya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    211
    Ad Soyad:
    Tugay Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    1 ay önce değiştirdim benimde araç 2006 admire sony teyp ve kolonlarını hepsiburada kampanyası ile 350 tl almıştım önler 13 cm arkalar 16 cm önü takmak basit eski teyibi çıkarmak biraz zahmetli söyleyim komple ön bölümü çıkarmak için bardaklık bölümü içindeki vidaları sökeceksiniz sonra detayları var forumda anlatmıştı biri ama ben öyle yapmadım sadece hafif kasını çıkarıp ön tarafta zorlu çalışma yaptım ufacık paneli çıkarmak için hyundai sagolsun komple söktürüyor herşeyi. arkayı sökmek ise basit bilen için bilmeyen için zor ben bilmiyordum arkayı elektirikçiye söktürdüm o basit şekilde söktü altta tırnaklar var bagaj içinde onları söküyor koltuk yatıyor vidalar sökülüyor, içerden üstten takılıyor işte. birde arka hoparlör üstünde plastikler niyeyse yüksek seste basta bozabiliyor müzikten müziğe değişiyor ama titriyor plastik ve müziği bozuyor niyeyse teybin kaldırmadığı ve kolonların iyi olmadığından degil plastik titriyince işi bozuyor.

Açtığım konuda burada;
    https://www.hyundaiclubtr.com/konu/admire-2006-sony-teyp-ile-degisim.39265/

Son düzenleme: 25 Temmuz 2017

Bu Sayfayı Paylaş