Öncelikle herkese selamlar.Resimde de görüldüğü gibi beni aracın arka cam rezistansı kopuk.Sizce bunun tamiri mümkünmü.ben bir kaç arkadaşa sordum ya tamir olmuyor camı komple değiştirecen dediler ya da kısa bi süre sonra yine kopuyor falan dediler.sizden yardım bekliyorum.teşekkürler
ya eskiden bu formda insanlara en azından görüşler sunulurdu.kaç gündür sorunum üzerine bir yardım ya da yorum yok.benzer konular var ama cam tellerinde kopmadan bahsediliyor.benim problem forumda yok.fotolarını da koydum.ne işe yarıyor bu site
bir seneden fazla bir süredir foruma üyesiniz ama 19 mesaj yazmışsınız. bu da sizin ne kadar paylaşımcı biri olduğunuzu gösteriyor. burası hyundainin teknik servisi değil maalesef. konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olur.
siteyi sürekli takip eden biriyim.ama otomobilden fazla anlamadığım için dolayısıyla fazla yorum da yapamıyorum tabi.sanırım bu siteyi kuruş amacınız hyundai marka otomobili olanlara yardım ve destekte bulunmaktır.hyundai ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri paylaşmaktır.biz bu sebeplerle sitenize giriyoruz.herhangi bir servise gitmeden buradan aldığımız yardımlarla belki işimizi kolaylaştırıyoruz.yine de ilginize teşekkür ederim.
bu site ortak bir paylaşım ortamıdır. herkes bilgisi dahilinde birbirine yardımcı oluyor. sadece otomobilden de bahsedilmiyor. benim asıl sitemim işi düştüğünde siteye girip işi bitince bir daha uğramayanlara.
benim daha önceki aracım şahindi onun arka cam resistansı ortadan 3 sıra kopuk idi.sanayiden küçük bir tüp içinde rezistans tamir kiti alıp,rezistansın iki tarafına kağıt bant yapıştırdım 15 dakika ara ile iki kat uyguladım paketten çıkan ince fırça ile cam buhar yaptığında ilk önce tamir yaptığım yerin buharı çözülüyordu.herhalde orjinalinden daha kalın düştüğü için.kısaca kısmen işimi görmüştü.fiyatı 15 tl. civarıydı.
öncelikle az sitres ve siniğr çok ömür diyerek başlamak istiyorum...söyle yardımcı olayım bu tip kopuklar onarılıyor fakat özel kaynak malzemesi var cam işi ile uğraşan ve azda olsa tanıdık birilerini bulabilirsen bu iş çözülür tanıdık olmaz sa camın değişmesi lazım diyebilir biraz uğraştırıcı iştirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
peki teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.heralde bi camcıya gitmem gerekecek.önümüzdeki hafta maraş sanayide bir camcıya götürüp danışacam.sonuçları yine paylaşırım.