Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arka cam resistanzı tamiri.

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda motor tarafından 26 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu sabah aracımın en alttaki 2 resistanzının buğu çözmediğini farkettim.Nasıl olmuş bilmiyorum ama en alttaki 2 yol bazı yerlerinden incelmiş gibi.Silmem ama herhalde cama yazın taktığım güneşilk yapmş olabilir.

Bir arkadaşıma sordum tamirat için bir kit olduğunu söyledi.İletken gümüş simli bir boyaymış ve oje gibiymiş.İnternette buldum 15-30ytl civarında markasına göre.

Dedimki uğraşmayayım servis halletsin.Telefon açtım dedim böyle böyle bu malzemeden varmı sizde.Hiç duymadım dedi.E dedim kopunca nolacak.Hiç görmedim öyle bişey dedi.

Ne dersiniz kendim halledeyim mi alıp?

2. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende de ortada iki yolda benzer problem var. Halledersen bizi de bilgilendir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gümüş iletkenden eski aracımda denemiştim. ilk zamanlar işe yarıyordu ama kısa süre sonraözelliğini kaybetti.

4. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    henkelin loctite diye bir yapıştrıcısı var bu iş için.Sizinki de bundan mıydı acaba?

5. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    henkel değildi
    markasını hatırlamıyorum. yerli markaydı. birde dışarıdan bakınca boyanan yer cam üstünde çok parlak görünüyor. çirkin duruyor yani

Bu Sayfayı Paylaş