Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arıza tesbiti ve servis

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda alpozturk2002 tarafından 1 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadaşlar, 1.5 era dizel aracım.
    İlk(soğukkken veya 2-3 saat bekledikten sonra) çalıştırmada aracım çalışıyor, ancak bi kaç kere devir düşüyon stop edecek gibi. Daha önce paylaşmıştım forumda. Servise aracı bıraktımsabaha kadarve soğuk çalışmada cihaz takıp denememişlerhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif Yani soğukken cihaz takılıp arıza kaydı alınacak ve istanbuldaki bu işin uzmanına email atacaklar. Ben de telefon açıp evimin servise yakın olduğunu(2 km), 2 gündür çalıştırmadığımı, gelip arızayı yerinde kayıt almalarını söyledim. Görüştüğüm kişi de, arabayı mutlaka servise getirmem gerektiğini, servis dışında arıza kaydının alınamadığını ve döküm alamayacağını söyledi.
    Benim burada sormak istediğim Hi-Scan dedikleri şey seyyar değil mi. Yoksa gelişmiş başka sabit bir cihaz mı bu arzı kayıt cihazı. Yoksa beni başlarından mı savdılar. Acil cevaplarınızı bekliyorum.

2. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    seyyar ve bluetooht ile baglana bilen bi cihazz
    eski modelleri bankaların pos cihazlarına benziodu
    ama simdiklier notebooka baglana bilen ve bluetooht ile kablosuz 20 mt' içinde olcum yapabilien teknoloji harikası ve egitimini dahi almamıs bir kişi tarafından dahi calıstırılabilir.....

3. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Yani beni başlarından savdılar.. Şimdi telefon açıp kavga edicemhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam O Cihazlar Laptopa Takılıyor...Şimdi Her Oto Tamircisi Almaya Başladıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Artık Çoğunda Görüyorum Elinde Laptop Ölçüm Yapıyor..

5. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aradıktan sonra bilgi verde bizde bilelim nasıl bi basdan sagma cevabı verdiler....
    yaa anlamadım bu hyundai nin servislerini g.koreye sikayet tlf yokmu?
    1 servis diğerine uymuyo ndense?
    cook ii leri de var coook ama cokk kotuleri de var
    1 servisin verdigi fiyatı diger servis vermio arada ucurum var halbuki aynı parca aynı hizmet calısanlarına asgari ucret veriolar ama bize kazık atıolar

6. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    kesinlikle haklısınz m1kemal bey. Halbuki ben aracı Çarşamba sabahı bıraktım perşembe öğleye doğru aldım. Akıl edememişler soğukken cihaz takmayı:( Ben bile akıl edebiliyorum yaaaa. İstanbuldan bi eleman gelmiş o söyledi:) Bana mail atın dedi kayıt alıp.

7. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Peki ücret alırlar mı eve kadar gelseler. sonuçta ben araç garantili , bunu da geçelim ben aracı 2 gün bırakmışım. Suç onların. Danışman kızcağız da yeni girmiş sanırım işe bişeyi on kere anlatıyom ancak anlıyor. O ustaya bağladı baştan savan usta.
    Düzenleyen : alpozturk2002

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hi-scan seyyar ama her servis hi-scan kullanmak zorunda değil. PC üzerinden GDS ile bilgi gönderiyorlardır. Bunun için servise çağırmışlardır.

[​IMG][​IMG]

9. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Hi-Scan kayıt alamaz mı?

10. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım gelmezlerr....
    hyundainin yol yardımını arayıp bole bi sikayatin oldugunu kayıt altına alın bence zaman kaybetmeden
    arac calısmasaydı eger esek gibi gelmek zorundaydılar....
    bence zman kaybetmeden hemen arayın yol yardımını kayt yaptırın

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Alıyor diye biliyorum. Ama burada olay farklı olabilir, GDS sistemine aracı bağladıklarında üzerindeki yazılımıda güncelliyebiliyor sistem.

12. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    serdar abi nasıl zorunda deilller...
    adamlar su zımbırtıyı kullanabilmeleri icin 1 hafta seminer kurs verdiler ist elemanlara tum tr den servis elemanlarını cagırarak
    helede bi yetkili servse mutlaka ama mutlaka bulundurmak kullanmak zorundalar

13. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Dünden bıraktım aracı servise. bugün test cihazına takmışlar. email atmışlar İstanbula. Pek inanmadım. Çünkü öğleye doğru aradığımda bakıyoz araştırıyoruz dediler. Halbuki 10 dakikalık bir iş. Cihaza bağlayacaklar ve ilk çalıştırmadaki (2-3 sn) değerleri kayıt altına alacaklardı. Baktık soğutup bir daha bakıyoz felan dediler. Bence yakıt pompasından. Çünkü hep kırmızıda doldurdum depoyu. Yakıt ölçme huyumdan dolayı. Heralde pompa zarar gördü.

Bu Sayfayı Paylaş