Arkadaşlar aracım motor arıza ışığı yakıyor hata kodu olarak Elm cihazıyla bağlandığımda P0036 hata kodu veriyor .bu hata kodlarıyla ilgili bir döküman mevcut mu ?bu arıza kodu nedir neden verir? SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
P0036 Heated Oxygen Sensor Control Circuit B1S2 Read more at: https://www.obd-codes.com/p0036 Copyright OBD-Codes.com
Acaba oksijen sensörüm gerçekten arızalı mı yoksa lpg kaynaklı bir problem mi bunu nasıl tesbit edebilirim? SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kodu siliyorum biraz gidip çalıştırıp stop edince tekrar yanıyor.Silinebiliyor fakat belli bir süre sonra tekrar yanmaya başlıyor . SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlık varken tekrar açmak istemedim, Aracım arıza ışığı yaktı, Kendi OBD cihazımlar baktığımda ; 1- P0170 Fuel Trim (Bank 1) 2-P0173 Fuel Trim Malfunction (Bank 2 ) kodlarını verdi LPG' servisine gittim ayarla ilgili sıkınıtsı olmadığını LPG kiti ve enjektör uyuşmazlığından olabileceğini söyledi.. Sizce ne yapmam lazım
Benzinde kullandım dünden beri ışığı yakmadı tekrar ... Sizce ne yapmalıyım ? ( Bu arada araba benzinde köpek gibi gidiyor valla bmw katili oldum ). Güncel dostlaaar
LPG ile alakası olmayıp neyle alakası olacakmış , araç büyük ihtimal fakir karışım hatası veriyor . LTFT ve STFT değerleriniz ne gözüküyor OBD cihazı ile kontrolde ?
@Tilki P0173 DTC may include: MIL (Malfunction Indicator Lamp) Illumination Start and stall Poor fuel economy Black smoke at tailpipe Hesitation/misfire at idle or under load P0170 DTC may include: MIL (Malfunction Indicator Lamp) Illumination Start and stall Poor fuel economy Black smoke at tailpipe Hesitation/misfire at idle or under load Read more at: https://www.obd-codes.com/p0170 Copyright OBD-Codes.com Ayardan ya da enjektör nozullorı bir büyük ile değiştirilirse çözülür gibi fakir karışım diyor sanırım ama işin ehline sormak lazım @MSC
Kotu lpg ayari. Memeler kucuk olabilir, basinc dusuyor olabilir. Baktirmak lazim MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, LPG servislerinden çok çözüm alamadım ama başka yerleri tekrar araştırıyorum olmaz ise Ankara'ya gidip AFR ayarıda yaptıracağım
Aracımı Konya'da AFR ayarı yaptırdım, Arıza ışıkları söndü ve ekranda gözüken ortalama yakıt değeri düştü. Teşekkür ederim.