Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arif Razgatlıoğlu Tek Teker Arif'in Ölüm Anı :( ( Video )

'Sohbet' forumunda EmreFirat tarafından 21 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

1. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Evet abilerim videoyu denk gelince paylaşmak istedim allah yakınlarına sabır versin çok zor. Arabayı araba gibi , motoru motor gibi kullanmak gerek. Nerede ne olacağı belli değil kurallara uymayı ihmal etmeyelim..
    Videoda kız arkadaşı deniliyor ne derece doğru bilmiyorum ama çokta genç bir kızmış ikisinede yazık oldu vallahi :/

2. JanissaryWolves

JanissaryWolves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Metehan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Oldum olası ne şu motorsikletlere nede sürenlere ısınabildim

sonatım51 bunu beğendi.
  3. cenker_baba

cenker_baba Guest

kurallara uygun sürülürse ve arabalarda onları taşıt yerine koyarsa oldukça iyi bir ulaşım aracıdır aslında. onları taşıt yerine koymamaları motosikletlerin hatası her yere girip çıkıyorlar sonra kaza va kargasa oluyor haliyle

santafe2004 ve Tilki bunu beğendi.
  4. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Allah rahmet eylesin. Seneler önce ilkokuldayken trafik haftası münasebetiyle ilçemize gelip şov yapmıştı.

5. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    motor da kullanan biri olarak söylüyorum. Motor kazalarının büyük bir kısmı motorcuların kural ihlali yaparak kullanması sonucu gerçekleşiyor. Ekipmanlar elde kolda selede bagajda polis sorarsa gösteririm için değil de gerçekten amacına uygun kullanılsa bir sürü acı hadisenin önüne geçilecek. sevenleri motor kullanan dostlar size tavsiyem her kim olursa olsun sevdiklerinizle daha sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmek istiyosanız lütfen kural dışı davranışlarını övüp gururlandırmayın. Bilinçsizce motor kullanıyoruz Kanunlarımızın bile bir sürü eksiği olduğunu düşünüyorum. ehliyeti olmayan insanlara motor satışı serbest ama ehliyetsiz birine kullandırırsa cezası var. Bu şunun gibi silah satışı serbest ama ruhsatı olmayan kullanamaz. Bence ehliyeti olmayan biri kesinlikle motor alıp satamaz diye bir kanun olmalı. Araba gibi değil yani. Adam ben araba alıyorum ama yakınlarım kullanacak diyebilir ama motor böyle değil.... Kanunlardan başlayarak aynı sigara gibi kamu spotu videolar vs milleti bilinçlendirmenin yolu formülü geliştirilmeli. Okullarda yazma ve yazarlık diye ders var ama trafik güvenliği ve etiği diye bir ders neden olmasın. 12 yıllık zorunlu eğitim sistemi olan bir eğitim modelinde bilinçli bir şoför yetiştiremiyoruz. Herkes yazar veya şair olamaz ama öyle ya da böyle araç kullanacak. 18 yaşında milletvekili olabilecek yaşta birinin zorunlu eğitimi bittiğinde cebinde kuralları iyice özümsemiş kurallara uymanın ehemmiyetini kavramış araç sürme ve trafik güvenliği hakkında bilinçli bir şekilde ehliyeti neden olmasın. vs vs.....

santafe2004 ve Roadrunners bunu beğendi.
  6. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,179
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Maalasef motor kültürü ülkemizde yok bende yillarca bindim hâlâ da bakarim severim çok sevdiğimiz bir abimiz buna benzer şekilde Keçiörende kaza yapmiş vefat etmişti Allah rahmet eylesin

7. ggunes

ggunes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    811
    Ad Soyad:
    GGUNES
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Motorsikletler trafikte araclarin arasindan vizir vizir geciyor!
    Birincisi boyle bir serit ihlal haklari yok!
    Kural geregi 1 seritten yan yana 1 motorlu tasot gidebilir.
    Ama ne yazikki motorcu efendilere bunu anlatamiyosun!
    Sonrada diyolarki motorculari sıkıstırıyolar.

Ayrica asiri hiz her aracta tehlikelidir.
    Kendi canimiz bir yana hic sucu gunahi olmayan masum insanlarin kilina zarr gelmesi bile suclarin ve gunahlarin en buyugudur.
    Allah cumlemizi kazadan beladan korusun.
    Amin.

santafe2004 ve sunbeki bunu beğendi.
  8. sunbeki

sunbeki Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,178
    Ad Soyad:
    Adem
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Öncelikle merhuma Allah rahmet eylesin. Yakınlarının başı sağ olsun.

Bir süre önce motorsiklet sürücülerinin youtube kanallarına takılmıştım. Şehir içi trafikte yaptıkları sürüşlere ait video paylaşımları yapıyorlar. Yüzlerce video var. Açıp izleyebilirsiniz. İlgimi çekmiş ve onlarca video izlemiştim.

Araç sürücüleri motorsiklet sürücülerine saygılı değiller. Onların da motorlu bir taşıt olduklarını, şeridin tamamının ona ait olduğunu, onu sıkıştırarak yanından geçmeye hakları olmadığını bilmiyorlar, umursamıyorlar, düşünmüyorlar.

Motorsiklet sürücüleri de araçların arasından geçmeye hakları olmadığını, şeridin tamamının diğer araçlara ait olduğunu, ışıkların onlar içinde var olduğunu, emniyet şeridinden gitmek gibi bir haklarının olmadığını bilmiyorlar, umursamıyorlar, düşünmüyorlar.

Bir motorsiklet sürücüsü araçların arasından geçerken biri onu sıkıştırırsa başlıyor laf söylemeye... Düşünmüyor ki benim bu arada ne işim var?

Motorsikletler kullanımı zevkli araçlar ama bana her zaman oldukça tehlikeli gelmiştir.

Trafikte dikkat... saygı... dikkat... saygı... dikkat... saygı... dikkat... saygı... dikkat... saygı... dikkat... saygı... dikkat... saygı... dikkat... saygı...

BAGKUR bunu beğendi.
  9. JanissaryWolves

JanissaryWolves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Metehan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    Bu motorsikletçiler kafasına kamera takıp artislik yapmayı çok severler

Mesela şu videoda adam şeridinde gidiyor sanane bilader neymiş sinyal vermemiş yahu siz arabaların sağından solundan vızır vızır geçiyorsunuz

Al bi tane daha çete bunlar bana denk gelmiyor ki bir tanesi şöyle

santafe2004 bunu beğendi.
  10. BAGKUR

BAGKUR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    54
    Ad Soyad:
    Salih Bilge Şimşek
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Saygı, karşılıklı olursa bir anlam ifade eder. Öbür türlü tek taraflı saygı olunca insan kendini aptal gibi hissediyor. Kendi adıma konuşacak olursam, gündelik hayatta da trafikte de yayalara, bisikletlilere ve motorlu kuryelere özen ve saygı gösteririm ama önce görmem lazım onları yani zart diye aracın sağından solundan, duran trafikte iki aracın arasından bir anda önüme saygısızca ve ukalaca zig zag çizerek çıkarlarsa benden kimse saygı beklemesin! Saygıdan önce kendisini ve beni gereksiz tehlikeye atıyor bu şekilde davranarak. Hadi minibüs ve servisler aracın heybetine güvenip seni sıkıştırarak zorla önüne geçiyor ama siz neyinize güveniyorsunuz birader? Arkadan hafifçe dokununca kırk takla atacak durumdasınız, trafikte gereksiz riske giriyorsunuz. Ankara'nın trafiğinde çok başıma geliyor bu motorlu kuryelerin dengesiz ve aceleci tavırları.

11. fraps34

fraps34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    ismail
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Böyle acı olaylarda eline cep telefonunu alıp cesedi kameraya çekmek insanlık ayıbı.

Son düzenleme: 21 Kasım 2017
    Ersin bunu beğendi.
  12. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    arifin, toprağı daha 6-7 yaşlarında fuara getirdiği mini cross ile teker yaparak alanda gezdiği zamanları hatırlıyorum

toprak şimdi çok güzel yerlere geldi vs fakat arif lakabındanda anlaşıldığı gibi zamanında yaptığı rıskli hareketlerle ünlenmişti , farklı bi yaşam farklı tercihler keşke vaktinde bıraksaydı

allah rahmet eylesin çok kotu bir ölüm

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Bunlar trafik polisligine özenen, kamera takıp şov peşinde koşanlar. Denk geldigi kişiler sıradan insanlar olsaydı eşkiyalık yapacaklardı ama dinsizin hakkından imansız gelir gibi olmuş. Trafikte bir sürü insan hata yapıyor bunları düzeltmek surücülerin değil polisin işi, cok dert olduysa arar polisi şikayet edersin o kadar.

14. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    motosikletleri sevmem ve korkarım bana göre çok tehlikeli bir taşıt en kötü araba olsun motordan gene iyidir... böyle kazalar gerçekten çok üzücü ancak ülkedeki serseri motorcular yüzünden geri kalanlara pek saygı gösterilmiyor

15. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    n
    Neden ön yargılısınız , Allah sizi inandırsın araba kullanan insan ne ise bende oyum :) İnanın hiç bir farkım yok araç kullanan insandan :))))
    Merhaba , aktif olarak ikisini de kullanan bir sürücü olarak şunu söyleyebilirim. Araba kullanırken düşündüğüm şeyleri motorda da düşünüyorum ve aracın nereden ne zaman dönebileceğini tahmin ederek gidiyorum , bir araya girdiğim zaman birinin kapı açma ihtimalini düşünüyorum. Bulunduğum yolda 100 mt ileride sağa dönüş varsa yol ayrımı varsa bulunduğum şeritten sol şeride geçiyorum çünkü sapağa son 10 metreye kadar girmeyip bodozlama şerit değiştirenler oluyor bir nebze trafiği okumak diyelim. Motorsikletin trafikteki konumu , bulunduğu şeridin ortasından seyretmektir. Fakat ben şeridin ortasından gittiğimde arkamda tampona yapışıp korna çalıyorlar , yada solumdan aynası koluma çarpacak kadar üzerimden şerit atlıyorlar. Motosikletin trafikte bulunduğu konum ise önündeki aracın sol yanıdır. Olası kaza ihtimalinde ki en çok ışıklarda olur motorcu arada kalmaması için araçların yanındaki boşlukta konumlanması gerekir. Seyir halinde ise takip konumu önündeki aracın sol lastik izidir. Ortalayamayız çünkü şöförler çukurları genelde ortalar ve lap düşeriz. Sağ yanda görüş mesafesi en az olan ve şöförün kör noktasıdır . Sol arka kısım motorcununda görüş açısının yüksek olduğu , olası acil durumda daha kolay manevra sağlayabilir. Turing yol ve otomobil güvenli sürüş dersinden aklımda kalanlar bunlar saygılar :)

16. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    daha önce eski konularda da belirttim motorsiklete binmekten korkarım hiç motorsiklet sürmedim ama trafikte motorsiklet görünce saygı sevgi göstermeye çalışırım çünki motorsiklet yolda çok az yer kaplar otomobil gibi trafiğin içine etmez:) motorsiklet üzerine binen kişi yola çıkarken hayatını ortaya koymuştur en kral koruyucu kıyafet bile motorsiklet kazasında ölümü sadece birkaç dakika erteler, ama işte su testisi su yolunda kırılır derler motorsikletlinin hız yapmayı risk almayı seveni feci şekilde ölür bu iş kadar basit bir mevzudur hız risk motorsiklet ölüme davetiyedir, bu Arif abimiz ilk ölen meşhur bir motorsikletçi değil son olmayacak bunu biliyorum daha önce niceleri bu motorsiklet yüzünden öldü gitti Kenan Sofuoğlu nun abisi Sinan Sofuoğlu, Altın elbiseli adam ve Arif abimiz bunlar hep gittiler

Burada motorsiklete binenlere diyeceğim en basit tek bir cümledir motorsikleti bırakın otomobile binin. Ne yapalım sıkıştırın trafiği gitsin öbür türlü ucunda ölüm var

17. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Abi otomobile binip trafiği sıkıştıran da ölüyor , otobüs durağında bekleyende , iki tekere binende :( Amcamın kızı biliyorsunuz yazın konusunu açmıştım 32 yaşında , 4 yıllık evli eşine bıraktırdı motoru. Bana derdi arabada çarpınca durursun motor öyle değil bırak binme sat derdi. Kendi aracında trafik ışıklarında beklerken bunlar hareket etmeden arkadaki kamyonun hareket edip bunların aracına defalarca çarpıp sürüklemeye başlamasıyla kız korkudan çocuğunu alıp araçtan inerken cam patlamasıyla, kamyon tekrar ilerleyip ikisinide ezerek feci şekilde hayatlarını kaybetmesine sebep oldu. 9 aylık bebeği orada hayatını kaybediyor , kamyoncu amcamın kızının kolunun üstünde duruyor . Millet bağırıp dur kıpırdama diyor ama adam kaçarkende kızı komple ezip öldürüyor. Kaçmasa sorun yok oysa:( Ecel işte abi geldimi 4 tekerde de buluyor 2 tekerde de buluyor. Biz kuralımıza uyalım ne yaptığımızı bilelim bilinçli sürücü olalım. Alında yazıyorsa ölüm gerisi ne çare :/

Bu Sayfayı Paylaş