Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arcımı çalıştıramıyorum yardım

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda yasar yiğit tarafından 20 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. yasar yiğit

yasar yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar 2001 accent var bende arcımı birtürlü çalıştıramadım tamirciya gittim elektirik gelişlerine baktık elektirikte sorun yok bobini değiştidik olmadı elektirik gelişi çok güzel bujiler değişti olmadı bujileri sökünce ıslak çıkıyor kurutuyoruz yine ıslak çıkıyor benzin pompasını söktük denedik benzin pompası iyi çekiyor güçlü benzinden olabilirmi bujilere çakmak tuttu usta benzin iyi değil dedi benzin aldım olmadı ne yapabiliriz başka

2. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    krank sensörü varsa ona bir bakın bu yüzdende çalışmaz değer okuyamazsa

3. yasar yiğit

yasar yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teeşekkürler bide ona bakalım yarın

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,990
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    forumda arama yaparsanız zor ve geç çalışma yada hiç çalışmama ile ilgili bakılması gereken noktaları yazmıştık.

5. yasar yiğit

yasar yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    allah razı olsun serdar bey forumda herkese bakıyorum yardımcı oluyorsunuz forumu bi inceleyim iyice teşekkürler

6. atmaca03

atmaca03 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

benim eski tipoyuda çalıştıramamıştım bujileri,buji kablolorunu elektirikle ilgili heryeri kurcalarken dispratör kapagını çıkarmak aklıma geldi birde baktım disratörsıyırmışmeksefe hareket etmiyordu degişince çalıştı dispratöre bi baktır istersenyada disp.kapağı ile meksefeye baktır.

7. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,990
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  8. yasar yiğit

yasar yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    nihayet arabayı çalıştırdık bugün tam 6 saat uğraştan sonra elektirikci 2 saat sökmediği kontrol etmediği yer kalmadı tabiki tamircinin uğraştığından sonra ama çalıştıramadı tamirciye tekrar çektikarabayı bir akü bitirdik çalışıncaya kadaralacak oluyor almıyor sekman muşürümü ne onu söktük temizledik buji değiştirdik yeni, benzin filitresini temizledik tabiki her marşa basıp denedikten sonra deniyoruz bunları en sonunda tekleyere çalıştı araba eksozdan 1litre kadar suattı nerdeyse bu sefer tüplr çalışmadı araç doğru lpg ciye gittik neyse kirbit kutusu kadar birşey var o bozulmuş 70 liraya taktı araç süper oldu ama 3 5 saat sonra çalıştırınca benzinle gazyemiyor tüpe geçince çok mükemmel tekrar benzine attım aracı giderken benzinle de güzel yedi gazı soğuken yapıyor benzinle neden bilemedim bilgi verirseniz sevinirim soğukken benzinle neden yapabilir enjektörden olabilir diyor usta

9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,990
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş