Geçen Ay 2.4 Benzinli Honda Accord Aldık ve Lpg olayını araştırmaya başladık çeşitli markalar önerildi LOVATO,ATİKER, LANDİ-RENZO, BRC ,ECOGAS fiyatlar aldık fakat aklımıza şu takıldı bu piyasaki lüks ve yüksek motorlu araçlar gazlarını hangi marka taktırıyolar veya en iyisi hangisi ? Sonuç : Prins ( hollanda ) Öncelikle Fiyatı 1.200 Euro Aracın kaputunu açtığnızda araçda LPG montajı yapıldığını anlamak gerçekden zor Beyin haricinde görünün hiç bi şey yok ! sistem manifoltun sökülerek altına yerleştiriliyor.çoğu firma manifoltu sökmeden delme işlemi yapıyor ve demir çapakları zamanla motor içerisinde ilerleyerek sisteme aracınıza zarar veriyor. internetde araştrırsanız daha çok bilgi ve ayrıntıya erişebilirsiniz. Bu işi yapan Kayseri ve Ankarada İki ana bayii istanbulda ise iki yetkili servis haricinde başka bir yerde yaptırma şansınız yok. isim vermedim bide reklam olmasın Not: Lpg takılmadan öncede araç uçuyodu lpg li halinde kullandım en ufak bir performasn düşmesi yok ! -------------- Hiç bir LPG Markasına Dandik demiryorum ! benim araştırdığım ve bulduğum en iyi bu diyorum bu da bilgi olarak yazıyım yanlış anlaşılma olmasın Düzenleyen : okanalgun
enıstem mercedes 240 clk sına prıns taktırdı.kendısı elektrık muhendısı arastırdı ve haklısınız en ıısı prıns cıktı.o yanlıs hatırlamıyrsm safranboluda yaptırdı....
kesinlikle katılyorum çok az kişi biliyor fakat kullanan kişilerin sözlü ve yazılı övgüleri sesiz sesiz yayılıyor fiyatı biraz pahalı olması bence yaygınlığına biraz engel ama araştıran da buluyor sonuçda bizim gibi
evet en iyi markalardan ama pahalı lpg yi takmanın amacı ekonomi.insan takarken bukadar masrafa girmek istemiyor.bunu amorti etmek için baya yol yapmak gerekir.
fiyatı pahalı olduğu için bizimadmiralara gelmez. çünkü tüpün fiyatıyla arabanın fiyatı arasındaki oran birbirine yakın.ben atiker taktırdım .çünkü 990 tl ve taksitle. 1200 euro 10 binlik 13 binlik arabaya biraz pahalı
aynı fikirdeyim.....bizim araçlar için gereksiz masraf olur prins.... zaten atiker ve diğer markalar 1.4 -1.6 araçlar için bence yeterli... iş birazda 2.0 motorun üstüne çıkında prince doğru yöneliyo ama parası olan takar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifona bişi denmez .. Düzenleyen : okanalgun
Arkadaşlar Prins Marka LPG taktırdığınız araçda eğer AKÜ takviyesi gerektiren bir durum olursa ECU ( beyin ) hemen yasnındaki sigortayı takviye öncesi sökmeniz gerekiyormuş yoksa beyni yakıyorsunuz ! Beyinda 650 Tl Civarı... -------------------------------- Bizim Gaztaktırdığımız G*P lı LPG bize bunu söylemedi ve takviye yaptığımız aracımız lpg sistemi arızaya geçti... ve taktırdığımız yere gittik.. bize beynin yandığını söyleNDİ.. ve garanti dışı olduğunu sonra bizi 1 ay kadar oyaladırlar disbirötör firmayla beraber... biz de bu arada başka bir prins yetkilisi bulduk ve aracı götürdük... 10 tl karşılığında tekrar yazılım attılar ve beynin yanmadığını söylediler... şimdi ölürmüsün öldürürmüsün 650 Tl nerde 10 Tl nerde... Düzenleyen : okanalgun
geçekten de kaliteli bir marka, bi arkadaşım taktırmıştı 4*4 aracına. gayet memnundu. ama bana da pahalı geldi.
Dayımdada 2009 Honda Civic 1.6 aracına BRC Lpg sistemi taktırdık. Performans yada her hangi bir güç kaybı v.s yaşanmadıda...
Öylemi diosun ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Sadece daha ucuz diye kötü olması gerekmiyor denemeden bilemessiniz ben kullanıyorum çokta memnunum. Mutlaka kalite farkı vardır ama verilen farka değer mi orası muaamma????
Aradaki Fark Diğer Markaların Kötü Olması Filan Değil Eğer Aracınız 2.4 - 3.0 ve üzeri ise Prins Marka LPG nin Farkını Anlarsınız 1.6 Arabada Çok Büyük Bir Fark Olmaz + Prins Takmanızın da bi espirisi olmaz !