Merhaba arkadaşlar bugün 2007 model 70.000 km servis bakımlı 9+1 çift renk svx starex crdi aldım 22500 TL verdim araç tamamen hatasız yetkili serviste ekspertizede soktum açık gümüş gri renkte bir araç satan arkadaş 56 kuruş yakıyo dedi bana yanılıyor gibi geldi bu kadar yakmaması lazım ama test edicem bakalım Bu arada araç bir çok binek taksiden çok çok daha konforlu
Hosgeldiniz araciniz hayirli olsun. Starex ile ilgili bolca konu mevcut yakit tuketimini dusurebilirsiniz. Gerekli bakimlar ve yazilim ile HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok teşekkür ederim sağolsun sırası ile araştırıcam fakat benim için acil olan park sensörü taktırmak kaça takıyorlar acaba hiç bi bilgim yok
Hayirli olsun en sonunda kavusmussunuz starex e Allah kaza bela vermesin Park sensoru kalitesine gore montajla 100ile 200 arasi degsir
Hoş geldiniz 56krş mazot bu kadar pahalıyken çok fazla değil ama 50krş altınada inebilirsin sakin kullanarak
bakım içeriği şu; motor yağı yağ filtresi hava filtresi yakıt filtresi arka kampanaların sökülüp temizlenmesi kapı gergileri kontrol v.s hatırlayabildiklerim bunlar 465TL Park sensör fiyatı 150 TL o uygun geldi bana