Merhaba. Aracım 98 model accent 1.5gls ve sıralı sistem. Aracımı alalı 4ay oldu. Araba çok zor çalışıyor 20 marş belki. Çalıştığında sürekli gaz vermessem stop ediyor. Aşırı titreme var araçta gaz yemiyor ,hem gazda hem benzinde aynı sorunları yapiyor. Bujilerim, buji kablolarim, gaz yağ benzin filitrelerim, benzin pompam, boğaz kelebeği enjektor temizliği yaptırdım. Ama duzelme yok araçta başına benzer sıkıntı gelen oldumu. Not : Bir kaç kişi gaz ve benzini aynı anda yakıyor araba dedi. Eksozumda pat pat diye ses geliyor..
Usta senin arac biryerlerden hava alıyor fakir yada zengin karısım yapıyor pat pat yapması bundan kaynaklanıyordur iyice hortumları kontrol ettirin izellikle vakum hortumlarını
Kardesim Distributor icinde atesleme modulu var bu parcayi degistirmen gerek okuyucu bir diger adi ben ayni sorunu yumurta kasam vatken yasadim senin hesap butun parcalar degisti son olarak araba bir gun elektrikcide kaldi butum elektriksel donanmlar incelendi sonuc aracin okuyucusundan cikti bu parca beyne komut veriyr bozuk oldugu icin bh sikintiyi yasiyorsun o aracin motorluk isi yok!
Şükür sorun cozuldu. Krank mili sensoru arızalı mis, çalışmama zor çalışma sıkıntısı bundan arkadaşlar. Titreme sorunu ise lpgde arıza varmış hem gaz hem benzin aynı basıyor motoru bogup titreme yapıyormuş motor açılmadan cozuldu sorun