Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araçta Yeniyim Yenilemek İstiyorum

'Accent Forum - Club' forumunda Önder EDE tarafından 21 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. Önder EDE

Önder EDE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar...
    1999 Model 1,5 GL iki ay kadar önce aldım aracı. 4. sahibiyim. Araç Motor olarak çok temiz ama iç aksamı çok hoş değil. Bazı şeyleri değiştirmeyi düşünüyorum masraflı olacak ama ben bu arabayla 10 yıl giderim diye düşündüğüm için masraf yapacağım. Ama düşündüklerimi uygulamak noktasında düşündüklerimin olabilirliği nelerdir. Bilgilendirirseniz sevinirim....
    1- Aracın göğüslük kısmı baya bi çatlak var bunu komple değiştirmeyi düşünüyorum ama internette fiyat konusunda bir şey bulamadım.
    2- Klimayı digitale çevirmeyi düşünüyorum bu mümkün olur mu. Olursa nasıl ve nerede yaptırabilirim ve maliyeti ne olur...
    3- Araç içi döşemeler en iyi nasıl değiştirilir. Çok zor görünmüyor ama püf noktaları var mıdır. Bir uzman tarafından yapılması daha mı uygun olur...
    4- Xeon far takayım diyorum kullanan arkadaşların bu konudaki görüşleri neler....
    5- Arka taraftaki kabinlerin bulunduğu yerler nasıl düzeltilir....
    Bu konularda bilgisi olan ve yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Az yakıt ve az kazalı günler dilekleri ile...

2. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    hayırlı olsun
    1.bunu servise veya hyundai parçası satan yerlere sorman lazım.
    2.hiç uğraşma çok masraflı olur illaki istiyorsan arabayı degiştirmen daha matıklı olur.
    3.elin yatkınsa kolay ama yatkın değilse aksesuarcılar 10-20 ytl arasıyaparlar
    4.imkanın varsa hiç düşünme alırken çin malı olmasın motorlu olsun yani uzun kısa olsun çünkü ampüllerin h4
    5.koltukları yatıracaksın üçtane plastik vida var onları çıkar arkadaki halı kaplı plastiği kendine çek.ne istiyorsan yaptıktan sonra aynı işlemlerin tersini yaparak takabilirsin.

3. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

4. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu kadar masraf edene kadar modeli yenile.99 model araca fazla binemezsin.neredeyse 10 yaşında şimdi.1-2 yıl sonra sıkılırsın zaten.tecrübeyle sabittir.

5. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arkadaş doğru söylemiş bu kadar masrafa gerek yok.bir arabaya ben 10 yıl binemem eminim sende birkaç yıl sonra değiştirirsin.

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    1-hurdacılarda temiz bişey bulursan ucuza alırsın veya serviste orjinalini alacaksın.
    2-aracın orjinalinde olmadığı için yapılsa bile çok uyduruk olur bence gerek yok.
    3-orjinal kılıflarını diyorsan bence gerek yok,güzelcene halı yıkama makinasıyla temizle ve üzerinede koyu renkli güzel bir kılıf taktır tertemiz olur.
    4-Xenon far güzel olur tabiki ama markası kaliteli olmalı yoksa sorun yaşanabiliyor.
    5-yeni döşeme takılması lazım ama bence orjinalini hiç elletme oralara 16cm'lik uyuyor galiba güzel bir ses sistemi için oralara 16lık önlerede galiba 10luk pıoneer taktır,eğer istiyorsan bagajada bir bass koydunmu süper ve orjinal bir iş olur.

ayrıca önlerede orjinal sis farlarından taktır eğer yoksa

Bu Sayfayı Paylaş