Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

araçta titreme ve tekleme

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda enes05 tarafından 8 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. enes05

enes05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arbamın benzini btmek üzereydi benzin aldım 50 ytlik aracta olmadık sorun çıktı 2/5 km yol aldıktan sonra arac sanki boğoluyo gibi olyo çekişten düşüyo artı benzin yemiyo (işin garip tarafı istop ediyorum çalışıyorum 5km gidiyorum gene aynı. sorun nedir acama bujiler değişti olmadı enjekter temizleyici koyduk gene aynı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gifustalarımdan yardım bekliyorum emeğei geçen herkese saygılar.

2. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    belki buji kablolarında kopukluk olabilir.

3. mstyuksel

mstyuksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arac calisir vaziyette titreme yapıyor mu? yani sallantılı calisiyor mu?
    buji tarafında sorun olup olmadıgnı arac calisirken buji kablosunu cekerek kontrol edebilirsin. benzin ile alakalı oldugunu cok sanmıyorum atesleme sistemi ile alakalı sanki

4. enes05

enes05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır buji kablolarını denedik problem yok .(olay şöyleki beş veya altı km sonra boğulma tarzı ve pot poot şeklide patlama var .istom edip üç beş saniye sonra çalıştır bas git 5/ ..6.. km sonra gene aynı arac enjeksiyonlu 4 nokta

5. sengetli

sengetli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracın benzini azsa yapar bir de aracın lpg sistemi emülatörlü ise(sıralı değil)patlatma yapabilir.

6. umutemre

umutemre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende buji kablosu diyecektim ama soun yok demişsiniz. Benzin katkısı atmayı denesenız ?

7. enes05

enes05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın benzin pompası arızalı imiş değiştik sıfır problem şu an gayet iyi jet desem yeridir.(bu arada forumdaki tüm arkadaşlar güvenmediğiniz yerden benzin vs . almayınız benim depodan bir su bardağı su karışmış bilginize.

8. orhan32

orhan32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim bende 98 model lx var distiribütörde aarızası ilk önceleri tekleme sorunu ve pot pot ses geliyordu sonra stop etmeye başladı bu sorun özellikle soğuk havalarda ve yağmurlu havlarda oluyorsa kesin distüribütörün arızalı ama sıcak havalarda olmuyorsa sorunun bu

Bu Sayfayı Paylaş