Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araçta Elektirik Kesilmesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda vsmall tarafından 1 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. vsmall

vsmall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    iyi günler arkadaşlar. 2000 model huyundai accen lx aracım var. sorun şu bazen kontak anahratırını cevirince tık diye bir ses geliyor ve arabamda sanki akü sökülmüş gibi oluyor. tek bir lamba bile yanmıyor sonra kendiliğinden geliyor tabi lgp ayarlarım sıfırlanıyor 15 günde bir adamlara program attırıyorum lütfen neden kaynaklanabilir bu sorun yardım edinnnnn.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,994
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. oktay25

oktay25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    2003 model accent crdi aracım beş gün önce stop etti veçalışmadı, arabayı eterle çalıştırdım veservise gittim. Arıza lambası yanıyordubilgisayara bağladılar ve yakıt basınç valfinin arızalı olduğunu söyleyerek parçayı değiştirdiler. Bunun üzerine araba çalıştı. Aynı gün 45 km yol yaptıktan sonra araba 70 km hızla giderken motordanbilye dağılması veya zincir sesi geldi ve motor stop etti. Çekici gelip arabayı servise götürdü ve araç bilgisayara bağlandığındayine basınç valfi arızasını verdi.Aynı basınç valfi başka araçlara takıldığındaçalışıyor ve arıza vermiyor. Mekanik herhangibir probleme rastlanamadı. Son olarak elektrik tesisatından veya beyinden olabileceği söylendi şimdi elektrik tesisatı inceleniyor.Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum.

Bu Sayfayı Paylaş