araçla beraber verilen bijon anahtarı yeterli geliyormu lastik patladığında bijon anahtarı yüzünden yolda kalmayalım. daha önceleri tofaş ve reno serilerinde verilen bijon anahtarları yetersiz geliyordu acaba hyundai era da ki bicon anahtarları nasıl bir şey yoksa bagaja 4 lü bir bijon anahtarımı alıp koyalım
Bizim H100 Minibüsümüz Vardı Kamyonetten Önce... Lastiği Patlamıştı jantı Falan Bükmüştü...Orjinal Bijon Anahtarınla Açmaya Kalktık Resmen Büküldü...Bükük Anahtar Hala Duruyor Resmini Çekip Koyarım Yakın Zamandahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
ben hep yaparım sizde yapın..yeni aldıgımız her aracı musait bir zamanda krikoya alır lastiğini söker takarım..böylelikle olmadık anda bu nasıl yapılıyor demeden tecrübe kazanılmış olur.. ersinim jantı bukmüştü diyorsun kolay acılmaması çok normal değil mi.? Düzenleyen : Yusuf
Valla bende 4'lü anahtar var o da yetmiyormuş gibi krikoya da güvenmediğimden dolayı birde hidrolik krikom var ))
Hiç üşenmeyin bigün aracı kaldırın bijonları falan gevşeyip sıkın aklınızda kalmasın,en azından işe yamrıyor mu merakınızı gidermi olursunuz.
valla aracı alınca bir deneme yaparım baktım olmuyor izeltaşın 4 lü bijon anahtarından alır koyarım gerçi 30 yıldır araç kullanıyorum daha bir kere yolda lastiğim patlamadı ve değiştirmedim ama ne olur ne olmaz yinede önlem almak gerek
yeterli olmasa koymazlar diye düşünüyorum. aklıma takıldı bende bi bakıyım kaç senedir ( şeytan kulagına ) ne bijon anahtarı kullandım nede stepne..