Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracınızla Başınızdan Geçen Kötü Olaylar

'Sohbet' forumunda micheal tarafından 3 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Konuyu açma amacım aracınızla başınızdan geçen kötü olayları paylaşmak ve başka arkadaşlarımızında başına gelmemesini sağlamak. Herkez kendince birşeyler paylaşabilirse daha çok bilgi sahibi oluruz ve tamamen bizim yararımıza olur.

-------------------

3 sene önce Renault 9 aracımla ailece Bursaya gittik. Yiğenimle boş bir vakitte sanayide dolaşırken aksesuar mağazasında Çok amaçlı kolçaklardan gördük. Tabi benim boyum uzun araba da ufak olunca koltugu komple geriye yatırıyorum (Yattığı kadar) Sağ kolum çok boşta kalıyordu. Neyse 25 lira karşılığında aldık ve montaj için gittiğimiz dükkan koltukların komple sökülmesi gerektiğini söyledi. Kabul etmedim başka yere sordum ordaki çırak ben yaparım abi dedi ve 5 lira montaj karşılığında 2 koltuk arasına kolçağımızı monteledi.

Ana yola çıktık kırmızı ışıklara geldiğimizde frenlerin tutmadığını farkettim. Vites küçülterek elfrenini indirip kaldırarak durduk. İlk şoku orda yaşadım. Direk montaj yaptırdğımız yere gittik. Yerler yağ içinde kalmış. Ustası geldi çocuğa fırça attı ve arabanın kaputunu açtık. Fren yağı kalmamış. yaklaşık 3-4 saatlik uğraş sonrasında fren kablosu sarı kaynaklandı ve 4-5 şişe dot3 yağı ile fren ayarları yapılarak ayrıca çok özür dileyerek bizi gönderdiler. (Adam eniştemin arkadaşı çıktı o yüzden çok ilgilendi)

Allahtan hızlı gitmiyordum ve durumu erken farkettim. Arkadaşımız kolçağı montelerken fren kablosunu delmiş :RpS_scared:

-------------------

2. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    cok gecmis olsun. allah kazadan beladan saklasin ...

Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi

3. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    gecmiş olsun fena bi durum gercekten ama demekki ilk gittiğiniz dösemecinin koltugu sökmek istemesinde bi hayır varmıs gercekten..

4. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    geçmiş olsun
    ben başımdan geçenleri yazmaya kalkarsam baya zaman alır ve ağlaya bilirim o nedenle sağdece Rabbim herkezi kazalardan belalardan korusun demekle yetiniyorum

5. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Büyük geçmiş olsun.Bende hemen hemen hiç kaza yapmamış birisiyimdir.Ama 2 ay önce aracı park etmek için şirinyer pazarının oraya gittim adamın biri koşarak geldi park ücreti isteyince sinirlendim ve geri geri hızla gelirken güm diye bir sesle araç durdu aynadan hiç birşey görünmüyordu.Sonra sağa sola dikkatli bakınca Tam sol köşeden demir direğe çarptığımı fark ettim.Allahtan cam patlamadı,sadece hasar tamponda kaldı ama yinede can sıkıcı.Allah kimseye kaza bela vermesin.

6. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    geçmiş olsun

7. sparkle

sparkle Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    mehmet sakız
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    vaktii zamanında bir pazar günü,mühim bir buluşma için istanbula gidicem.arkadaştan jantlastik takım satın almıştım.tuttu cumartesi gecesi 11 de getirdi.bende dururmuyum. hemen krikoyu vurdum taktım on numara..sabah gitmeden balans yaptırıcaz ya.neyse uyuyakaldık.balans ı salladık cahillik.100 den sonra direksiyonu tutamıorum masaj aleti gibi. darıca yakınlarında araba komplee sallanıyo,sag yanımdaki kamyon kornaya bastı yavasladı falan.allaha emanet saga yanastım..iki bijon kesmiş,teker cıkmak üzere,neyse arkadan 1 tane söküp 3 bijonla yola koyuldumki 20 metre sonra inip baktıgımda aks kolu yamulmuş bişiler olmuş işte oralara..o vaziyette yalpa yapa yapa işimi gördüm,3 bucuk saatte izmite döndüm.kopmadı ya terim helal olsun... 94 vectra

8. ozqury

ozqury Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Özgür Yıldırım
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bundan 5 6 sene kadar önce eski kız arkadaşımla tatile giderken Kütahya Eskişehir yolunda fena halde kara yakalanmıştık. Heryer bembeyaz yol gözükmüyor ve buz tutmuş, zor bela bir tepe başındaki benzinciye ulaştım ama mekanda bayan yok içim içimi yiyor. Çünkü rampayı çıkmaya çalışan araçlar ya orada kalıyor ya geri kayıyor. En son bir traktör yakaladım dedim hocam en yakın köy nerede nasıl giderim kendin gidemezsin beni izle dedi. Girdik ne kadar patika yol varsa götürdü beni oradan ama sağolsun en sonunda köye ulaştık ve bir otel bulduk.

Bu Sayfayı Paylaş