Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracın sol ön tarafından gelen ses

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda wolf9466 tarafından 6 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. wolf9466

wolf9466 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar daha önce sohbet konusunda bu konuyu açmıştım,fakat önerileri yaptığım halde sonuç alamadım.Aracımın sol ön takımından bir ses geliyor,kasislerde yada çukura düştüğümde yada direksiyonu çevirdiğimde bile gacır gucur ses geliyor.Sitedeki arkadaşımızın biri keçeleri yağlatın demişti,öndüzenciye gittim aracın ön lastiği söktü baktı baktı normaldir 2001 model araçlarda yapar dedi:S Yağmur yağdığında suyun yoğun olduğu yerlerden geçtiğim içinmi bilmiyorum ama ses kesiliyo,yani su birikintilerine girdiğimde ses kesiliyo.hava kuruyunca ses tekrardan başlıyor.bugün hortumu aldım ve lastiği sonuna kadar çevirip ön takımların oraya su tuttum ses yine kesildi.tekrar ustaya gittim onun yanındada yaptım adam hala bana olabilir eski araç bu sonuçta diyo:S ne yapmam gerekli arkadaşlar bu ses beni çıldırtıcak.şimdiden herkese teşekkür ederim.

2. Mine Esir

Mine Esir

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracınız ne model bilmiyorum ama Eralarda da bu problem var. Ön ve arka takımdan çukur ve kasislerde ses geliyor. Buna istinaden amortisör mil keçelerine gres uygulaması yapıyorlar. Sesin kesilmemesi durumunda amortisörleri değiştirdikleri bile oluyor.

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu tekrarı yapmayalım o zaman :)

Konu Durumu: