Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracın Sagından Gelen Ses Nedır ?

'Accent Forum - Club' forumunda nafi38 tarafından 28 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. nafi38

nafi38 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    merhabalar.. yıne aynı soruyu soracagım ama sıkıntım gecmedı cunku aylar once forumumuza bu konuyu acmıstım ve cozum bulundu yaptırdım am gecmedı..

<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
    98 model accent gls aracımın sag on tekerınden ses gelıyor sadece tekerlegı sola cevırdıgım zaman tık tık tık tık bırsey vuruyormus gıbı ses yapıyor foruma yazdım ve aks kafası dıyerek cozum bulundu yaptırdım bır ay kadar ses yapmadıı sıdmı yıne aynı ses devam edıyor gıt gıdede cogalmaya basladı... baska nerden olabılır bu ses emınım kı aks kafası degıl cunku her zaman yapmıyo sadece dıreksıyonu saga cevırdıgımde ve ozellıkle rampa cıkarken...

2. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    ön düzen burçları takozları ve bağlantıları bir güzel yağlansa bilmem ki? eskiden taunusum vardı 17 yıl kullandım onda yaşardım bu sorunu ve öylece hallolurdu.özellikle toprak yolun ve kasislerin çok olduğu yerlerde kullanılan araçlardabu sorun daha çok sanırım.

3. nafi38

nafi38 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tahır abı sanayıye goturdum derdımı anlattım adam gıttı aks kafası ıle rot basını degıstı 100 ytl para verdım.... gecmedı sımdı hem tozlu ve kasıslı degıl kullandıgım yer kayserı sehır merkezı abı...<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

4. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Ne bilim kardeş başka bişey de aklıma gelmiyor ki.Direksiyonun kramiyer milinden veya direksiyon kutusundan da geliyor olabilir mi? Dur bakalım ustalarımız bi fikir verirler.Sen konuyu güncel tutmaya bak.

Düzenleyen : tahirabi

5. nafi38

nafi38 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    pekı allah razı olsun ama cok sınır bozucu bı durum anlatılmaz yasanır :)<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

6. xmeteor

xmeteor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım şimdi yazında önce sadece sola döndürdüğümde demişsin, sonra da sağa çevirdiğinde yaptığını sölemişsin. hangisi doğru?
    lastik kalınlığın normal evabtlarda mı yoksa daha mı kalın?
    bir ihtimal çamurluk içindeki plastik parça kırılmış olabilir ve boşta kalan kısmı tekere sürtüyor olabilir, sürtmese de boştayken kendi kendine tak tak bir yere çarpıyor olabilir.
    benim aklıma gelen bu...
    selamlar

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok