Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

aracın kendiliğinden stop etmesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda himays44 tarafından 27 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. himays44

himays44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Benim araçta önemli bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
    Benim sorunum araçla yokuş çıkıyorum daha sonra inerken ana yola yaklaşacağım zaman vitesi boşa atıyorum ve frene basarak yavaşlıyorum bir de bakıyorum araç stop etmiş.Bu durum hep tüpte kullanırken oldu.(3 Ya da 4 kez tekrarladı.) Makine bağlayarak anlaşılabilir mi? Kayseri nin ilçesindeyim merkezdeki atiker servislerini aradım makineye bağlamadan bir şey söyleyemeyiz dediler.Şimdi ne yapmalıyım.
    Düz yolda pek böyle yapmadı.
    hep vites boşta iken böyle yapıyor
    Araç: ACCENT - ERA - 2007 -1.6 - CVVT (ATİKER SAFEFAST)

2. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    benzer problem bende de olmuştu krank sensörü degişmişti
    ama pc ye baglattıgınızda kesin olarak neden olan arıza tespit edilebilir.

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yardımı dokunur mu bilmiyorum ama benim bundan önceki aracım 2001 accent mpı idi ondada bu sıkıntının benzeri olmuştu. yani aracım ışıklarda gaz fren yaparken birden devir saati düşüp yükselmeye başlıyor gaz pompaladıktan sonra kendine geliyor ancak bir sonraki ışığa gelmeye yakın vitesi boşa alıp frene badığımda bir de bakıyorum ki arcım stop etmiş ki bu durum çok kötü sonuçlara yol açabilirdi. en sonun da bakımın yaklaşmasından dolayıda filtreler hortumlar genel bakım ve bu sıkıntının neden olabileceği parçaların hepsini değiştirdik. sadece gaz kelebeği kaldı değiştirmediğimiz çünki usta eğer düzelmezse sıkıntı gaz kelebeğindendir dedi ve sıkıntı geçmedi gaz kelebeğinide değiştirdik ve çok şükür o zaman problem ortadan kalktı. ancak dediğim gibi sıkıntı benim aracımda gaz kelebeğinde idi sizin problem nedir bir şey diyemem. çünkü ben en az aracı 5 defa pc ye bağlattım ve saat gibi her şey tıkırında ama yola çıkınca işler değişiyor yani... pc de de sorun ortaya çıkmayabilir yani...
    saygılar....

Bu Sayfayı Paylaş