Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracın Içindeki Titreme.

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda birhanadiguzel tarafından 15 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. birhanadiguzel

birhanadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Birhan Adıgüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Herkese merhaba hayırlı günler. Foruma yeni üye oldum. Benim aracım 2010 accent era 1.5 crdi. Aracın içinde bitmek tükenmek bilmeyen bi titreme var kaç usta dolaştıysam hepsi üst motor kulağı yağlı dediler kaputu açınca solda kalıyor üstten görünen bi parça zamanla aşınma yaptığı için tutamadığından aracın içine titreme yaparmış. Torpidonun üstü gövde kısmı ve direksiyon vites D konumunda ışıklarda dururken titriyor. N'ye aldığımda hafif azalıyor. Ben bu motor kulağını Pendik Sanayi'de Güçlü Oto'dan aldım orjinal olduğunu yan sanayisi olmadığını söylediler. Tamirci arkadaşım var mahalleden kendisi sağolsun parçayı taktı fakat aracın içindeki titreme hala gitmedi başka Era'lara bindiğimde yağ gibi sakin çalışıyor ama benimki sarsıntılı siz konuyu neye bağlarsınız acaba. Şimdiden teşekkürler herkese.

2. burak-doganay

burak-doganay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    doğan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    böyle durumlarda makınaya bağlatmakta yarar var çunku deneme yanılma oluyor ne yazıkki bence servise gidin ama söyleyin ben söylemden yapmayın diye fiyatı nekadar diye sorun çok fazla biraz düşüneyim deyin sonra dısarda yaptırın.bazen emin olun servis dışardan bile ucuza gelebılıyor

3. birhanadiguzel

birhanadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Birhan Adıgüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Sanayide bi kaç kez makinaya bağlattım hiç bi arıza kodu vermiyor malesef kartal ortaklar hyundai yetkili servisi var orası 150-200 tl tarafında test yapabiliceklerini söylediler kabul etmedim. Hunko da randevusuz almıyor. Ne yapıcağımı bilemedim açıkçası.

Bu Sayfayı Paylaş