Cümleten selamun aleyküm. 2003 makyajlı admire 1.5 crdi sahibiyim.Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.Aractan genel olarak memnundum,lakin yakın zamanda değiştirmeye karar verdim.Aracın sag ön çamurluk ve kaput değişmis bildiğim kadarıyla(kaputtan tam emin değilim değismediğini soyleyende oldu) Tavan hariç birkaç parçadada boyası var.350 tl hasar kaydı görünüyor.İçi dışı temiz ve lastikleri yeni sayılır şuanda 171 binde.Fiyat olarak karar veremedim.Bu aracın ederi nedir acaba şuanki piyasada.?
çevrenizdeki hemen şu paraya alırım diyen galerilerden fiyat alın hatta takas sorun teklif alın onların verdikleri rakamın 4 bin ustune ilan açıp ciddi ilgilenene 1-1500tl indirip yapıp satarsınız benim getz e 22 verdiler 28.750 yazdım , ciddi gerçekten aracı beğenip almak isteyene 25bin e verdim
Valla şimdi 2.el oto pazarı bildiğin abdal kilimi gibi... Tozda var, kılda var, ayanda var... Yani; Üç kuruşluk dokumayı ipek diye sunan Önü başka arkası başka modeli itelemeyi ticaret sanan piyasayı ele geçirmiş ne yazıkki... Babamın bir lafı var; 'Evlat; kandırarak almaktansa 3 kuruş fazla, kanağan ol kaybet gel 5 kuruşla yanıma...' İnşallah malınızın kıymetini bilen be değerini bilenle karşılaştırsın rabbim...
Allah razı olsun sagolasın.Gerçekten oto piyasası karışık durumda.Bu yüzden fiyat konusunda emin olamadım.3 yıl oldu ben alalı,ister istemez kararsızlık oluyor.Hayırlısı olsun