Accent 1.5 gls milenyum 2001 aracım var. Sigorta panelinde abs vb özelliklerin sigortası var gösterge panelinde de yanmıyor ama abs ışığı var. Bunun olup olmadığını arızalı olup olmadığını nasıl anlarım GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abs arızalı olabilir diye düşünüyorum denedim frenlemeyi ama bir fark yok gibi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim araçlarda abs opsiyonel, benim aracımda yok. Sensörleri, modülünü alıp veya çıkma bulup taktırsam mı diye düşünüyorum.
Bunu rasgele yapamazsiniz. Benim onceki aracim getz idi abs yoktu. Abs eklenirse 7.000 tl gibi bir rakam a maloluyordu. Ve bu fiyatin 2.000 tl si ruhsat ve test işlemleri bunu yapmak icin yanilmiyorsam eskişehirde bi test ve uygula merkezi ne arac gönderiliyor. Buda trafik tescil islemleri merkezine bagli bi kurum. Yani rasgele yaptirirsaniz.araciniz trafikten agir kusurlu olarak men olur.
tekerlerin içine bakın bi kablolu bişeyler varmı 4dündede veya kaputu açınca 5 6 rekorun girdiği beyin varmı ? hyundaılerin çoğu böyle tesisat yerleri var ama donanımı yok modelinden dolayı
Daha önce google'dan araştırıp bir kaç siteye bakmıştım ama bu kadar ayrıntılı yazan olmamıştı, şuan sadece düşünce kapsamında olduğu için çok önemsemiyordum fakat o kadar masraflı bir işse hiç bulaşmamak en mantıklısı o kadar parayı veremem ki verecek olsam aracımı satar üstüne o parayı koyup daha iyi bir araç alırım.