Merhaba arkadas benim araba hyundai 1.5 gls 2 gun once arabam normal giderken bir anda stop etti zirla kenara cektim benzin bitti sandim gitttim benzin aldim.geldim araba calismadi. Marşa basiyor ama calismiyor. 1 Gun ayni yerde beklettim sabah gittim tekrar tek dokunmada calisti ve bugun yine basima geldi araci normal kullabirken bir anda durdu hemen kenera cektim motoru soguttum calisti direk 5 km gidince yine durdu tekrar soguttum yine calisti sanayiye goturdum ama cozemediler problem nerde olabilir. Benzin pompasi calisiyor sorun yok benim aklima krank mili sensoru geldi ama adamin yaninda ariza vermedigi icin bosuna degistirmedi sorun ne olabilir
Araç hareket halindeyken stop etme durumunu bir kez daha duymuştum. O da baya bi araştırmış sonunda elektrik ustanın biri depodaki pompanın elektrik soketlerinin oksitlendiğini söylemiş sıkıntıyı çözmüştü. Krank sensörü konusunda bir şey bilmiyorum.
Soyle diyeyim araba benzinde degil lpg ile gidiyor bufun sanatiye goturdum adamla test edelim dedik cunku motor isindiginda stop ediyor ve soguttugunuzda geri calisiyordu hemen bindik arabaya baya devir tuksek kullandik isinsin diye ama bir turlu arizaya gecmedi adam sensorlerin yerini gosterdi yine kalirsan yokda bunun ikisinden birine suyu dok sogut calisirsa sorun ondadir dedi. Ama o soketlere sabah bir bakayim