arkadaşlar,herkese merhaba, 2006 admira hy klm aldım.ilk defa hyundai kullanıyorum. aracımın genel bakımını yaptıracağım ancak garantisi varmı yokmu bilemiyorum. aldığım kişi birşey söylemedi. bakımı servisemi yoksa normal ustalaramı yaptıracağım bana yardımcı olursanız sevinirim.aracım 68000de
oncelıkle aramıza hosgeldınız ılk once tanısma bolumunde kendınızı tanıtırsanız sevınırım..aracınız benzınlımı dızelmı yoksa lpg/benzın mı?,aracınız kac model ve neden bakıma ıhtıyac duydunuz eger 60.000 bakımı yapıldıysa 2 bın km sonra yag degısrsınız 75.000 km ye gelıncede yıne fıltreler falan fılan degısır
liselim bizim admireler bildigim kadarı ile 10 binde bakımları yapılıyor gerci servise gitmiş ise kaydı vardır diye düşünüyorum kitapçıgı varsada yazar ayrıca site içerisinde arama motorunu kullanarak bir çok konuya ulaşabilirsiniz
evet 10 binde bir olması lazım ve şu zamanlarda işçilik ve yedek parçada iskonto var aracın servis karnesinden sorgula bence vakit kaybetmeden
hoşbulduk arkadaşlar ben sitede yeniyim tanışma bölümü neresi onuda bilmiyorum ama zamanla öğreneceğim. aracım 2006 lpg/benzinli ben araç aldığımda(0 km hariç)mutlaka triger seti,kayışlar,balatalar,bujiler,enjektörler,filtreler vs. değiştirmessem rahat edemiyorum. o yüzden bakıma ihtiyaç duydum.daha öncede dediğim gibi aracı aldığım vatandaşla aramda sorunlar çıktı dolayısı ile sağlıklı iletişim kuramadım vede detaylı bilgi alamadım.servislerde bakımın detaylı ve iyi olduğunu söylüyorlar ama fiyatlarında yüksek olduğunu söylediler. daha önceki araçlarımı gösterdiğim ustam servisle yarıyarıya düşük fiyat ve orjinallik garantisini veriyor. arada kaldım ne yapsam acaba?
servis karnesine serviste bakabilirsiniz. yada burda serviste çalışan bir arkadaş belki yardımcı olabilir
serviste plakayı girince bütün herşey çıkıyor zaten.. bence garantide kalmasını istiyorsanız bakımı için servise gidin