Arkadaşlar bir arkadaş 2.el araç aldı ancak noterden eve giderken polis plakanız okunamıyor değiştir demiş.aracın tüm işlemleri bitti aracı üzerine aldı , sonra trafiğe gidip plakam eskimiş polis ikaz etti dedi , tescil eski plakaları aldı kesip geri dönüşüme attı eline bir kağıt kaşeledi verdi git yenisini cemiyete bastır mühürlet sonra bize gelme arabana tak demiş ve iş bitti yeniden çift plaka ücreti 35 TL imiş. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hocam boyama ile olmayacak şekildeymiş kopan kısmı puntalanmış gibi bir durum ve harflerde ezik varmış, bu konu forumdada daha önce soruluyordu ve google da bile en çok aranan bir konu bir bilgilendirme olsun diye yazdım plakanın eski halini görmedim ama yeni halini gördüm. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Nova yani kare plaka çiftin yarısı olsa gereken fazla 20 tl ye alırsınız hocam. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Plakanim teki 17 lira , tekde alinabiliyor diye biliyorum. SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mühürsüz plaka her zaman sıkıntı Cemiyet Mühürlü App Plaka Takımı = 80 TL İsime Özel Pleksi Plakalıkla Beraber Toplam = 120 TL İsteyene yardımcı olurum özel mesaj atın.