2006 era 14000 kmde 13/07/2010 salı günü ankarada akbaktaydım..4.yıl ve garantideki son bakım için...uzun işlemler sonunucunda dün arızalı olduğu için EPS garantiden değiştirildi. EPS değiştirildikten sonra direksiyon anormal derecede sertleşmiş ? Ustaya sordum bu normal diyor ama tatmin olmadım..EPS arızası görmüş bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum... Düzenleyen : Turgay
Konu Teknik sorunlar ve çözümleri bölümüne taşındı. Lütfen başlık açarken doğru yere açtımızdan emin olalım. Yardımlarınız için Teşekkür Ederim...
Vay Be 14000 Km 2006 Model..Vallahi Tebriklerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif EPS Forumda Gördüğüm Okuduğum Kadarı İle Ömür Boyu Garantiliydi Ama Yeni Değişenlerde Sorun Çözülmüş Diye Biliyorum..Aynı Sorunu Ben Citroen C1 De Yaşamıştım Direksiyon Sanki Hidrolik Değilmiş Gibi Sertti Normal Bildiğimiz Kara Direksiyon Gibiydi Ekrandada Bir Uyarı Işığı Yanıyordu 5-10 Dk Sonra Bu Işık Sönüyordu Direksiyon Düzeliyordu..Siz Tekrardan Gidin Bence Servise Düzenleyen : Ersin Cerrah