Aracım Tamm Bugün 1 Sene Oldu İlk Sene 25BİN Km Yapmışım(Çokmu Bilmiyorum) Tabi Bu Arada Sigortası Ve Kaskosu Bitti Konu Açmadaki Sebep Şu Garipsedim Ve Daha Sonra Sorun Çıkarmı Bilmiyorum Kaskoyu Yaptırdığımızda İlk Sene 1024 TL Ödedik Trafik Sigortası 266TL Ödedik Bunların Hepsi (AXA Sigorta) Ve Bu Sene İçinde Bn 3 Kere Kaza Yaptım Kazaların 1ri 850 TL ( Sağ Çamurluk Değişti Ön) 1ri 1850 TL ( Sağ Arka Kapı Ve Sağ Arka Çamurluk Değişti) 1ri 350 TL (Arka Tampon Onarım Gördü ) Bu Sene Kasko Dedik 1500 1700 Filan Tutar Die Düşünüyoduk Ve Diğer Şirketlerden Fiyat Aldım ERGO 1680 TL Verdi Fiyat (Buna 500TL Tesisatımıda Koydurdum ) Anadolu Sigorta 1800 TL Fiyat Verdi AXA 1056 TL Fiyat Verdi (Tabi Hemen Yaptırdık ) Bu Fiyata Tesisatımda Girdi İşin Garibi ilk 0 ken Yaptırdığımızda 1024 Kasko 266 Trafik Sigortası Ödemiştik Şimdi Yine Axa Dan Yaptırdık Kaskoyu 1056 TL Ye Trafik Sigortasını ERGO Dan Yaptık 226 TL Ye Yaptık ( Tesisatımda İçinde ) Burda Bi Gariplik Varmı ? Bilen Ve Yorum Yapıcak Birileri Varmı Eğer Böyle Bişey Yanlış Değilse Süper Kaskoyu Bozdurduk Diye Korkmaya Gerek Yok ?
ben anadolu sıgortadan yenı yaptırdım 270 tl gecen senede bu fıyata yaptırmıstım kazamız olmadı fakat fıyatlara gecen seneden zam geldı dedıler aynı fyattan yaptırdım anlıyacagınız sız ıyı fıyata yaptırmıssınız trafık sıgortasını..
ama kaza yapmasaydın bu yıl ödeyeceğin kasko ücreti 650 ile 720 tl arası olacaktı. Ona göre hesap et. Yani demek istediğim kasko ücreti normal.
Dogrusu bana da garip geldi. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifBenim bildigim eger uc hasar varsa kara listeye giriyorsunuz ve cok zor kasko yeniletmek. Sizin uc hasarin hepsi de kaskodan mi karsilanmisti? Ucret bana yine de cok uygun geldi, hayirli olsun...
kasko konusunda bende kara liste olayı var diye biliyordum ilk aklıma gelen kaskodan bütün hasarları yaptırmadığın oldu bunun yanın benimde trafik sigortam bu gün son buluyormuş hayırlı haberi verdi sigortacım hoş trafik sigortasının şirketi yaptıranı pek ilgilendirmesede (neticede karşı hasarları ödüyor şirket ne kadar dandik olursa olsun karşı taraf uğraşıyor ) 221 tl ve k kartına 6 taksit uygulandı bu arada yeni trafik yasasına göre sigorta poliçesinin fiyatı sabit olmaktan çıktı sanırım acenteyle aranızdaki muhabbete göre farklı oranda indirim alınabiliyor
3nüde Kaskodan Yaptırdım Dışarıda Hiç Bi Yerde Yaptırmadım Kara Lİsteye Girmek İÇin Bi Şey Daha Yaptırırsaydım Girermişim o Yüzden 3 De Bıraktım Sonuçda Bu Oldu
eee dışarıda yaptıramazdin tabi ki. Böyle durumda kasko giriyor devreye. Yoksa kasko neye yarıyor. Kimse kasko yapmaz o zaman.