Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracımın sabah çalışmaması

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sarnıç tarafından 28 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. sarnıç

sarnıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar bende 2003 1.3benzin Lpg`li accent var Temmuz ayında aldım aracımda 2010 yılında takılmış ATİKER Marka tüp var aracımdaki sorun sabahları çalışmaması atiker servisine götürüp kontrol ettirdim ancak bir sorun olmadığını söylediler yine bir Hyundai kullanıcısı ve sanayide tamirhanesi olan birine yönlendirildim oda sorunun aynı olduğunu değiştirmediğim parça kalmadı çözüm bulamadım diye söyledi aracını lpg de çalıştıdığını söyledi bende tekrar atiker servisine geri giderek aracımın lpg de çalışıp çalışamayacağını sordum ve öylede yapıyorum son zamanlarda havaların soğumsıyla birlikte aracımın ayarı iyice kaçtı çalıştıramıyorum öneri ve yardımlarınızı bekliyorum

2. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, sebepleri için sabahları çalışmama ve yığılma sorunu şeklinde forumu aratırsan sorunun hakkında fikrin olacaktır, sorunun tek sebebi ve tek çözümü yok, irtibat bırakırsan yardımcı olurum, izmirde yönlendirebileceğim yerler var.
    Düzenleyen : flipper

3. duyursesini

duyursesini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeşim arabanın problemi düzeldi mi olumlu yada olumsuz cevap yazarsan sevinirim. Benim araçta da aynı problem varda o nedenle soruyorum.

4. Bilcey18

Bilcey18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <table style="table-layout: fixed;" ="tableBorder" cellSpacing="1" cellPadding="3" align="center">
    <t><tr ="msgableRow"><td ="msgLineDevider" height="150" vAlign="top"><div style="overflow: auto; : left;" ="msg">İyi Günler.Benimde 2006 Hundai Getz var.Sıralı sistem Atiker LPG takdırdım.İlk 3-5 ay çok güzeldi daha havalar soğumadan(Ankara)Ekim aylarında sabah ilk çalışmada hemen alıyor(tabiiki benzinle ilk çalışması)fakat 3-5 saniye sonra istop ediyor,gaza bassam dahi arabayı sallıyor.LPG takdırdığım yere gittim bişr gaz ayaraı daha yapalım dedi fakat sorun çözülmedi.Konya Genel Müdürlüğe mail gönderdim.Ostimde Bölge temsilciliğine yönlendirdiler.Orasıda bana 100-150 km arabayı benzinle kullan hiç LPG ye alma,bize gel LPG ayarı yapalım dediler,benzin beyni bozuluyormuş.BGittim ayar yaptılar bir-iki birşey değiştirdiler bir daha olmaz dediler.Dün yani 17 Şubat 2012 de yaklaşık 3 ay sonra )aynı hatayı yapmaya başladı,hemen çalışıyor sonra istop ediyor etmese de gaza bassam arabayı sallıyor.Gaza geçtikten sonra akşama kadar istop edip tekrar çalıştığında aynı hatayı yapmıyor. Bakalım tekrar Bölge temsilciliğini bir daha arayacağım. Demekki Hundai Getzlere Atiker uyumlu olmuyor o kanaata vardım. </td></tr><tr ="msgableRow"><td noWrap="">https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_images/ip.gif https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_images/edit_post_icon.gif</td></tr></t>
    </table>

Bu Sayfayı Paylaş