arkadaşlar selamın aleyküm aracımla uzun yola gittim haftasonu köye aracı içeri sokarken ortada bir taş vardı aracım geçer diye düşündüm geçti ama alttan sesler geldi gart gurt diye aracım i30 bu arada inip baktığımda ön yolcu tarafının altında plastik yırtılmış yarık oluşmuş bunun bi zararı var mı değiştirsem maliyeti ne kadar olur değer düşüklüğün yol açar mı bilgilendirirseniz sevinirim
Aleyküm selam öncelikle geçmiş olsun tahminimce davlumbazın alt tarafı yırtılmıştır eğer oysa değiştirmeniz herhangi bir değer düşüklüğüne yol açmaz zaten görevi içerisindeki parçaları koruma amaçlı tampon görevi görmektir. Benim ceratonun da yırtılmıştı servisten 100₺ civarına alıp kendim takmıştım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eskiyen, kırılan parçanın değiştirilmesi sorun oluşturmaz ki değiştirilmeli, acaba kast ettiğiniz parça yakıt hortumlarının gittiği kanal mı? İ30u bilmiyorum ama Egea'nın tam bahsettiğiniz alanda yakıt hortumlarının geçtiği ve bu hortumları koruuyucu bir kanal koyulmuş.