Arkadaşlar İyi veya kötü günlerim geçti bu forumda ve sonunda 2012 Model Elantra Mode Plus aracımı satmış bulunmaktayım herkeze teşekkür ediyorum forumu takip etmeye devam edicem satış nedenim yeni araç almak
Hocam hayırlısı olsun... Satış nedeni için yeni araç demişsiniz ama zaten aracınız 2012. memnun olmadığınız hususlar mı vardı yoksa segment değiştirmek için falan mı ?
valla nası diyim bi kaç sorun vardı herkezde olan fakat canımı sıkan birde boya sorunu çıkmıştı ve aracımı boyaya sokucaklardı 2012 araç nası boyaya giricekse her neyse araç satıldı bende volkswagen passat 1.4 tsi 122bg comfortline siparişi verdim ocak ayında alıcam beyaz renk olucak inşallah onunla devam edicez
Elantrayı arkadaşıma 40bin tl ye sattım passatıda indirim ile 60bin tl + hediye verilicekmiş fakat hediye pek iyi bişey değildir heralde
Allah gonlunuze gore versin insallah. Yeni aracinizida iyi gunlerde kullanin insallah... GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sağolun tüm mesajlarınız için araç gelince fotoraflarını eklerim i40 a da baktık fakat pek beyenmedim elantra çakması gibi olmuş bende direk passat siparişi verdim sizce doğru bi kararmı ?