Merhaba, 3,5 senedir sorunsuz olarak kullandığım ve beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmayan aracımı sattım. Belki günümüz araçları gibi çok teknolojik donanımı yoktu ama hep severek kullandım. Sorun ettiği iki şey vardı. Biri bagajı diğeri ise tek hava yastığı olmasıydı. Ailemize katılan oğlumu da düşünerek satmak zorunda kaldım. Aracımda hasar kaydı, değişen parça yoktu. 2-3 tane küçük lokal boya vardı. 176000 km 'de ve bugüne kadar tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştı. 25.000 TL'ye bir arkadaşıma sattım. Bugüne kadar burada bana tecrübelerine aktaran ve paylaşımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu foruma girmek alışkanlık olduğu için Hyundai marka aracım olmasa bile yine buradan her konu hakkında bilgi edinmeye ve kendi bilgimi (olduğu kadar) paylaşmaya devam edeceğim. Tekrardan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. (Yeni araç : Kia Ceed 1.6 Crdi Otomaik Motion)
Yine çok farklı bir marka olmamış hocam. Yenisi de çok mantıklı olmuş hayırlı olsun kazasız belasız binin.
Alan, satan, her iki taraf için de hayırlı olsun. Aldığınız yeni aracınız için de ayrıca hayırlı olsun, yeni aracınız da yabancı değil. Kablo fitilleri, stop ve farların arkaları, amortisör kule takozları, sensörler, direksiyon pompası vs.. aracı bu parçaları üzerinde bolca Hyundai amblemini görmeye devam edeceksiniz Kardeş araç hayırlı olması dileğiyle.
Alış verişiniz hayırlı olsun, naçizane bende böyle bir arayış içerisindeyim, 2. bıdık aileye katıldığından bu yana bagaj full dolaşıyoruz, Hanımda otomatik istiyor (para da vermiyor)