Arkadaşlar aracımı sattım admire almayı düşünüyorum 1.3 yada 1.6 aslında 1.6almak istiyorum ama nadir bulunuyor kullananlardan yakıt,memnuniyet,klima kullanımı,konfor,motor sesi,süspansiyon vb. gibi bilgiler almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Lpg kullanmayı düşünüyorsanız 1.6 derim. + olarak 1.3'ten getirileride mevcut donanım olarak... Uzaktan kumanda, krom kaplı iç kapı açma kolları, sis farı, aynalar ve çıtalar boyalı, sürücü koltuğu hareketi vs gibi.
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=18797 İlanımı bir inceleyin isterseniz. Resimler şuan yok pazartesi yüklenecektir.
bence tek kelıme ıle 1.6 alın rahat edın her konuda donanım farkıda cok var eger aractan anlıyorsanız fark edersenız kalıteyı
ben 2003 model 1.3 lx kullanıyorum..çokda memmunum..bakmayın 1.3 olduğuna araba 85bg kalkışları ve yol tutuşu çok iyi..abs ve airbağ yok..4 cam otomatik olması büyük kolaylık..sis farı var..aynalar ve yan çıtalarda arabayla aynı renk...fiyatda uygunsa değecektir..
kardesım bende 1.3 var performans az - donanım az ama 1.6 alırsan performans cok - donanım cok olur ben aracı keyfe keder satıyorum 12.000 kmde admire