arkadaşlar bir anda gelişen bir durum oldu ve bir ev bulduk ve satın aldık.bilmeyenler için sıfır i10 otomatik almıştım style model ve geçen ay lpg taktırdım ve geçen günlerde de kış lastiği aldığım aracımı satsam mı diye düşünmeye başladım.Araç şuan 5000kmde. LPG atiker grand.Aracım biniciye kaça gider sizce.Sahibinden.com malum gerçek piyasayı yansıtmıyor sizin fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkürler...
Siteden şikayetçi olduğunuza göre fiyat konusunda bir anlaşmazlık var sanırım Genel olarak site neden gerçeği yansıtmıyor, arabanızın muadili araçlar için çok yüksek fiyat mı yazmışlar belirtirseniz seviniriz Bizde boşuna araçlar için siteye bakmayalım
sitede gerçekçi fiyatla ilana verilen bir araç 1 gün durmuyor hatta yarım saat içinde ilan kalkıyor genellikle buna çok şahit oldum.
Araç makyajlı kasa mı? Boya çizik herhangi bir şey var mı? Nerede yaşıyorsunuz? Tüp ruhsata işli mi? Aracın detaylı resimleri var mı?
Anladığım kadarı ile Makyajsız kasa LPG takılmış Hyundai i10 1,0 Otomatik kullanıyorsunuz. Arac fabrikasyon LPG değil. Fakat otomatik. Aracı satsanız yerine aynısını koymak isteseniz 50 bin tl fiyatı var. En az 40000 tl En çok 43000 tl den satılabilir.