Merhaba Arkadaşlar 2009 model i20 CVVT'em var. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Sormak istediğim bazen aracımı çalıştırdığımda devir göstergesi 1500'e kadar çıkıyor ve rolantideyken 1500de sabit kalıyor. Biri iki dakika sonra devir göstergesi sabit yerine gidiyor. Bu arıza mıdır bunu sormak istiyorum Herkese şimdiden teşekkürler
arıza değil motor soğuk olduğu için biraz yüksek tutuyor rölantiyi ısınıncada eski haline dönüyor ( karbüratörlü araçlardaki jikle olayı gibi )
1500 e kadar cikmasi garip degil mi ? Ben -10 larda dizel getzde 1100 devri gectiginu gormedim ki antalya gibi bir yerde fazla geldi bana
Soğuk motorda normaldir böyle olmasa çalışmaz teklerdi zaten, hatta rölanti 1500 de iken gaz vermeden kalkış denediğinizde motoru hafif bayıltıp hemen debriyaja basarsanız anlık 2000 devire kadar bile çıkabiliyor. Bir problem değil ECU bu esnada soğuk motoru rahat çalıştırmak için silindire fazladan yakıt yollar, yakıt tasarufu için motor soğukken gaz pedalını daha az kullanarak sürebilirsiniz, ısınana kadar.
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için bu sabah dikkat ettim arabayı çalıştırırken devir göstergesi 1500e çıkmadı mesala
kışın -5, -10 derecelerde 2000 e bile çıkabilir yazın 1100 1200 e çıkar, bugün hava yurt genelinde epey sıcak