Merhaba arkadaslar aracimin direksiyon altinda daha onceden takilmis bir gps cihazi buldum acaba bunu free olarak kuullanabilirmiyim Ìphone 4s 64GB
Firmadan Zaten Ücretsiz İmkansız Gibi Birşey Olur Microişlemciyi inceleyim Global olarak belki bir harita bulursam onun üzerinden çalıştırabilirim. Belki Bir Fikri olan vardır
Çıktı deyince araç 2. El mi yada sıfırda haberiniz mi yoktu , anlatımınızdan bir sürpriz olduğu anlaşılıyor , ikincisi araca sabit mi yoksa seyyar mı ? Her iki durumda da navi güncellemeleri naviextraks.com dan yapılır ve Türkiye için ücret talep etmezler. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Zaten sim kart var o ayrı beceri uzmanlık ister, bir de mcu programlamak ... Tabi meslek, uzmanlığını bilmediğimiz için fazla yorumda bulunamıoruz.
Fatih geçen hafta aldı abi bu arabayı, içinden gps li gprs li dinleme cihazı böcek çıkmış işte böyle avea sim kart falan var baksana, bu aletin orada direksiyon altında olduğunun farkında olmadan polis çevirse arabayı ararken bunu görse bu sıralar bomba momba kol geziyor ortalıkta bir sürü vakit harcatır inandırana kadar yolda adama neyse ki aktif değilmiş bu alet heralde yoksa eski sahibi bir telefonla motoru stop ettirip arabayı olduğu yerde kilitleyebilir. Gps ten ziyade araç takip sistemi bu alet bence.
Anladım şu USA daki Onstar gibi uzaktan çalıntı aracın yer tesbiti ve motor stop fonksiyonlu cihaz. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sirket araclarinda veya kiralik araclarda oluyor bu tip takip cihazi. Biz de de oldukca yaygin ama arabanin ustunde unutulmasi normal degil?
arabanın üstünde böyle bir parçanın olması mantıklı değil daha doğrusu (anladığım kadarıyla) ikinci el bir araçta olması. aklıma şu iki soru geliyor acaba satan adam bu aracı kiralık mı veriyor du yoksa aracı satarken söylemeyi mi unuttu!!!!
Bizim arkadaşın pejo 206 sından da çıkmıştı teybi değiştirmek için on konsol sokulduğunda meydana çıktı.aracınızin şirket yada kiralik olması muhtemel bilgi verilmediyse bence aldığınız yer veya kişiyle gorusum.kişi takmış olsa satarken ya söker yada size söylerdi. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklıma Kötü Kötü Şeyler Geliyor Alırken Yedek Anahtarı Yoktu Bunu Görünce Dedim Heralde Satıp Sonrada Yer Tespiti Yapıp Aracı Geri Çalıyorlar. Aldığım Kişi Aracı Alalı 1 Ay olduğunu Söylemişti. Muhtemelen Sirket Arabasıydı ve Araç Takibi İçin Kullanılıyordu. Beni İşkillendiren Bu Tip Cihazın Aracın Üzerinde Unutulmaması Gerekir. İlk İşim Aksam Anahtarcıya Gidip Yedek Anahtarı Beyinden Sildirmek Olacak.
Bencede doğrusunu yapmış olursunuz eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım merkezi kilidide değiştirin gitmisken Lg G2 cihazımdan gönderildi
Muhtemelen firmalara gidince kime kayıtlı ise onun adına çıkacaaktır sizde makul bir ücrerte kullanabilirsiniz bizim şirket araçları filo var 50 araç var 4500 liradan yapmışlardı çok bişey tutmaz sanırım