Aracımı aldıktan bir süre sonra ilk kalkışta ve arada gaz yememe ve tekleme problemi(lpg de çok bariz şekilde benzinde ise neredeyse hissedilmiyordu) nedeniyle sırasıyla problemli olduğu için katalizör,buji ve buji kabloları,tekleme daha da arttığı için ateşleme bobini değişti ve problem düzeldi ya da bize öyle geldi.havalar ısınmaya başlayıp klimayı açınca lpg de rölantide tekleme başladı.gaz ayarına gidince bir türlü ayar yapamadılar ve bu esnada benzinde de başladı lpg ci benzinde de yapınca tekrar tamircime gönderdi ve yeni taktığımız ngk bujileri söküp champion buji taktık ve 1 gün idare etti.sonrasında gazı iptal edip 3 gün benzinde kullandım ve hiç sorun yaşamadım.tekrar lpg ciye gittim sorunu yapılanları anlattım onlar inceleyelim dediler.lpg elektrik tesisatı değişti,deneme için beyin akliniza gelecek diğer parçaları denediler sorun devam etti ve benzinde belli belirsiz tekleme geri döndü.elektrik tesisatı olabilir denildi elektrikciye gittim tesisattan böyle bir sorun yaşanmaz dedi tamircime geri yolladı.onlarda ateşleme bobini yeni olsada arızalı olabilir denemek lazım dediler bugün bir bobin deneme fırsatım oldu ama değişen olmadı.ben iyice bunaldim ve çaresiz kaldım bu konuda bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek kişilere ihtiyacım var.Aracımı kullanamaz hale geldim başka sorun da çıkaracak diye korkuyorum nedeni hakkında fikir sahibi olanların msj larını bekliyorum. Şimdi den teşekkürler
LFT ve SFT değerlerine baktırdınız mı? Bence yetkili servisten destek alın, bilgisayar ile bakılması lazım verilere.