Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracımdaki Tekleme Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda gsliahmet tarafından 16 Nisan 2020 tarihinde açılan konu

1. gsliahmet

gsliahmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Ahmet Söylemem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Arkadaşlar Accen 1.5 gls aracımda tek nokta enjeksiyonlu gaz sistemi var içerde anahtar var sürekli gazda durur ancak araçta benzin olmassa çalışmaz gaz regülatörü 2013 tarihli araç hava sıcakken çalıştırıyorum beklerken gazda tekleme oluyor pır pır ediyor çok ağır gaz verirsem alıyor 3000 devire çıkıyor sonra yine pat pat ediyor ayağımı çekince ise ibre düşüyor 100 kadar sonra biraz cıkıyor aracı benzine alıyorum kimi zaman pır pır ederek çalışıyor ibre 500 devirle 1200 devir arası inip çıkıyo rölanti neyse biraz sürebildiğim kadar sürüyorum yavaşlayıp duracağım yere gelirken stop ediyor. araç hava soğukken akşam havalarında çoğu zaman normal çalışıyor gazda iken araç soğukken yanlız arabayı biraz sürüyüm stop ediyim tekrar çalıştırıyım aynı pır pır bir de şöyle bir sorun var gazda tekleme yapıyo ben araç benzine almışken aracın kendi gaza geçiyo anahtar benzinde olmasına rağmen çıt çıt ediyor gaza geçiyor arada çıt çıt sesi 5-6 defa geliyor gaz benzin arasında sürekli geçiş yapıyor gaza geçtiğinde elimi anahtar benzin tarafında iken aynı yere bastırıyorum benzine geçiyor anahtardamı bi sorun var diyorum aracı stop halinde iken anahtar benzinde iken anahtara bi kaç defa vuruyorum hiçte çıt çıt sesi gelmiyor aynı benzinde duruyor ama seyir halinde iken sürekli çıt çıt sesi var araç 5 senedir bende gaz kesici ve benzin filtresi hiç değişmedi lütfen daha önce başına böyle bir sorunla karşılasan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

2. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,285
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bence sıralı sisteme geçmelisiniz.

Bu Sayfayı Paylaş