S.a arkadaslar aracima su tampunlarin onune ceki demirinin oldugu yerden asagi dogru sallanan ipleri nerde satiyorlar.
Pahali ben antalyadan hemde pahali satan bi yerden 10 tl ye almistim cok para diye uzulmustum icim rahatladi simdi
Hocam nette 2 tl yede var ama cokta ucuz olmasin diye dusunuyorum 10 ye bulsam hemen alican isterse 15 olsun iyisi olsun yeterki 10 tllik fiyati var ama muazzam goruntusu var.
Biz 5 liraya aldik ama guzel görüntü oluyor eski o dokme tampon dönemine donmeyelim yeter ben herseye raziyim
ben zaten anlamıyorum o tazmanya canavarını, tweete yi, pembe panteri felan.. Modifiye bu değil arkadaşlar, yapmayın etmeyin.. Bu ne şimdi? Yeni yeni icat çıkartıyorlar dememdeki sebep bu.. yakında anahtarlık da takarız Bizim komşu da bu halattan yapmış araç önüne.. Babam gördü ve dedi ki, ''komşu yolda kalmış heralde çekme haladı tamponda kalmış'' dedi.. Modifiyeyi severim ama bu tarz modifiyeyi eleştiririm (herkesin zevki ayrı tabi ama kimse alınmasın, kusura bakmasın) 10 lira ona verene kadar amerikan park modülü yap, led plaka aydınlatma yap, sinyal yada stop folyo yap, ne biliyim lastik parlatıcı felan al
Tazmanyaya sensör bağlasak, öndeki duvara falan değince bağırsa anlıcam park sensörü olarak kullanıyo dicem ama hakkaten bu ne ya
haksız mıyım abi.. bir de tampon ızgarasının arasına sıkıştıranlar var.. modifiye anlayışı çok değişti gerçekten..