Kapı çerçevelerine,kapı kollarına,aynanın dış tarafına,ve arka tampon altı difüzör şeklinde plastidi dip uyguladım iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum bide sizlere sorum olacak egzoza da bir miktar plasti dip sıktım arka tamponun altını siyah yapınca sırıtmasın diye egzozun tam uç kısmına sadece egzoz ısındıkça bunun bir zararı olur mu acaba fikri olanlar öneride buluna bilir mi
Elinize sağlık , difüzördeki bant izleri belirginliği haricinde bi sorun yok sanırım. Bu boya atarken akma yapıyor mu ?
malesef difüzörde ufak dalgalanmalar oldu biraz belirgin hareket halinde belli olmuyorda park halinde yakından belli oluyor biraz acemelik diyelim nasıl düzelte bileceğimin düşüncesindeyim çok yakından sıkımda biraz akma yapıyor öyle kuruyo engebeli kalıyo daha sonra ama mesafeyi ayarladıktan sonra sıkıntı yok
Ayna ve kapı kollarına neden plasti dip yaptınki? Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk PRO İle Gönderildi
zatan siyahtı oralar kapı kollarında çizilmeler ve başka boya çizikleri vardı aynalarda beyaz beyaz lekeler vardı bende elimde plastidip varken yapayım dedim
aliulas motorun uzerıne plastı dıp kaplama yapıyolar motorda yukseK ısıda ona bısey olmuyosa bence bısey olmaz elllerıne saglık bence guzel olmus.aklınızda olsun plastı dıp gıbı boyalar belırlı aralıklarla boyarsan daha saglıklı sonuclar alabılırsın kat kat atılmalı ve katlar atılırken arada zaman farkı olmalı 1 kat atıldktan sonra 2 saat geçmelı gibi
kapı kolları fln orjinali siyahtı sadece beyaz lekeler vardı bende orjinal renginde kalsın diye siyahla lekeleri yok ettim
Kafama takilan konu jant kapaklarini niye bagladiniz era larin jant kapaklari dusmez kirilma veya kaza olmadikca HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dediğiniz gibi jant kapaklarını bijonlar tutuyor acemilikten diyeceğim veya plastik jant kapaklarına kelepçe atma alışkanlığı ama kimse alınmasın, onun dışında uygulama güzel bir de gönlüne yattıysa kötümser karamsar yorumlara kulak asma
jant kapaklarına plastik kelepçe atmamın nedeni düşmesin diye değil acemiliktende değil alışkanlıktan hiç değil kapaklar sürtünmeden dolayı ses yaptığı ses çıkmasın diye plastik kelepçeyle sabitledim çok hoşuma giden bir durum değil açıkcası
Guzel bir celik jant i hak etmis aslinda arabaniz. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi