Merhabalar, bugün e 5 te ilerlerken önümde ve arkamda araçta yoktu birden tavana bir şey çarptı ama ses öyle böyle değil baya bi sert geldi. Ben taş sandım ama bir kaç kişiye sorunca mermi olabilir dediler. Bende mermi olduğunu düşünüyorum. Taşın veremiyeceği hasarı verdi, her ne kadar çok çok ufak birşey olsa da tavanı neredeyse delmiş. İçindeki saçı da delinmiş heralde böyle paslı bir renk var. Sizce ben ne yapayım ? Aracım daha yeni boya da yok hiç biyerinde delik 1 cm yok ama dediğim gibi çok derin , rötüş mu yapmam lazım ?
Bence bir macun vs... Bir işlem yaptırmayın. Direk boya koduna uygun renkte bir boya ile rötuş yapın öyle kalsın.
Merhaba fotoğraf nasıl koyabilirim resim ekle butonu bulamadım. Başka bir forumda da konu açtım orada resim var , şimdi burada linkini atsam sıkıntı olur mu ?
Geçmiş olsun. Allahtan camlara denk gelmemiş. Ciddi sonuçlara yol açabilirdi, Allah korumuş. Yorgun mermi isabet etmiş olabilir. Düz ilerleyen araca yukarıdan dik şekilde taş gelmesi mantıksız. Resim olmadığı için bir şey diyemiyorum. 15 Temmuz sonrası mermi isabet eden bir aracın kaportası tamir olmuştu. Sacda ki delik kaynakla doldurulup, 1- 1,5 karış mini lokal boyayla onarımı yapılır.
www.resim.hyundaiclubtr.com dan resmi yükleyip linkini ekleyebilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Çok geçmiş olsun. Ne gunlere kaldik yaaa. Allah beterinden korusun verilmiş sadakaniz varmiş. Tam olarak nerede başiniza geldi bu olay ?
Altunizade yolunda oldu hocam. Allahtan cama isabet etmedi yaklaşık hızım 70 80 vardır o yolda cama gelip parçalansa daha kötü olabilirdi çok şükür diyelim. Resim bir türlü yapamadım kusura bakmayın boyut çok büyük diyor yollayamıyorum.
Evet yorgun mermi denk geldi. Cama da çok yakın çok şükür cama gelmedi. Bugün inip baktım tekrardan çok çok ufak ama sekip başka yere de zarar vermiş. Kaporta delik değil gibi ama daha sıfır araçta sanki içi paslanmış gibi sarı renk çıktı buna şaşırdım.
Resim linkinde hata olduğu için görünmüyordu düzettim sanırım bu resim dimi. Fakat çok ilignç bir resim gerçekten mermi ise çok dik gelmiş ve çok küçük muhtemelen havalı tüfek mermisi küçük bir rötüş ile hallolur komple boyatmalık bir şey yok
Teşekkür ederim, şanslı olduğum nokta cama çok yakın iyiki cama gelmemiş bu arada boya kodu aracın tam neresinde olur kapı içlerindeki yazılarda mı bagaj içinde mi ?
Gecmis olsun 7.65 veya daha kucuk kalibreli bir mermi olabilir maalasef işin cilki cikti bu silah konusunda isim icabi bende tasiyorum 7 yil oldu daha bir kere cevirmede sordular
9mm 7.65 mm bu nu yapamaz tahmini çamlıca tarafından yüksek bir yerden tabanca ile havaya atılmış yorgun bir mrmi çekirdeği yukarıdan dik bir şekilde aracınıza gelmiş çok geçmiş olsun SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi