1.3 lx enjeksiyonlu degil obd destegine gerek yok. Ucuz yollu bir sistem yeterli biraz koli banti tamam
Merhaba Arkadaşlarım gereken tavsiyeyi yapmışlar ben sadece bir iki ilave yapmak istiyorum. Daha önceki arabama brc marka gaz taktırmıştım 10 yıl kullandım arıza yapmadı Kafasında 3 veya 4 ayar yeri vardı bildiğimden değil, deneme yanılma yöntemi ile ayarlarını kurcalardım. Sonra bayağı öğrendim, istediğimde ayarı sonona kadar açar arabam ucardı, tam kıstığımda araba yolda kasılırdı, ama çok ekonomik olurdu Brc markalar bazı diğer markalardan parçaları daha pahalıdır Diğer markaları kullanmadığım için size tavsiyede bulunamıyorum Ben sadece kullandığım brc'nin benimle serüvenini anlattım. Şimdiki yumurtamın gaz kiti markası ramses'miş 3,5 aydır kullanıyorum şimdilik memnunum.Saygılarımla
yaklasık 2 aydır atıker taktırdım cok memnunum bosuna dıger markalara o kadar para vermene gerek yok obd lı atıker tak
Aracin enjeksiyonlu olsaydi atikee derdim ama karburatorlu aracta lavota yada brc tavaiye ederim onceki aracim yumurta kasada atiker beyin varken cabuk ayar bozardi lavota beyin taktirdim rahat ettim