bu akşam aracımı temişzlerken kapım açıktı ve aracıma kar girdi döşemelerde biraz kaldı galiba çıkaramadım ve sol sürücü taradında cam otomatiklerinin içinde de vardı temizlemeye çalıştım ama galiba temizleyememiş olabilirim herhangi bir zararı olurmu araca? şimdiden teşekkürler :RpS_sad::RpS_sad::RpS_sad::RpS_sad::RpS_sad::RpS_sad:
benimkinin içi her akşam sabah binerken kar doluyor birşey olmaz kar suyu çok ince bir sıvıdır normal sudan incedir daha ufak deliklerden geçebilir su geçirmez bir saat yada ayakkabı kar suyunu alabilir ancak bununla beraber kar suyu çabuk buharlaşır. Saf su türevidir döşemeye gelmesi problem yaratmaz cam ve kapı düğmeleri gibi elektroniklerin içine girmesinden uzak tutun.
Hiçbirşey olacağını sanmıyorum ne insanlar var yağmurda cam açıp gidiyorlar onlara birşey olmuyor 4 5 kar tanesinin birşey yapacağını sanmıyorum tabi ben öyle tahmin ediyorum yığınla düşmediyse Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende baya baya gece cam kırıldı sabaha kadar kar doldu zannettım : dert etmeyın hıc bır sey olmaz. Benım gun ıcınde epey kar gırıyor ıcerı, kapının yan gözüne bez koydum hafıften silip geçiyorum tapatalk sagolsun