Sevgili forum üyeleri; Geçen hafta yaşanan tatsız bir durum yüzünden domuzluk taktırmaya karar verdim. (önce para biriktirmem lazım ) Sanayide bugün sordum. Alüminyum alışım yanlar 300-325 tl arkaya ise 150 tl dediler. Sizce fiyat nasıl internette daha ucuzunu bulabilir miyim ? Bir de cezası var mı? Trafik Kazası anında domuzluklar bir sorun yaratır mı ? Saygılar.
CİTROEN NEMO KROM ARKA KORUMA BARI - COŞAR DTM. LTD. ŞTİ. Yan Kapı Çıtası Krom Fiorino Nemo Bipper 4'lü GittiGidiyor'da 55075782 bunlar gibi ama sadece arka ve yanlar için.
bizim arabanın yanlarında. 7 seneden beri krom boru var hiçbir sorun olmadı samsung galaxy mini 2 (GT-6500D) ile gönderildi
Benim amacımda zaten arka ve yanlara takmaktı önlere takmayacaktım ama yasal değilmiş yapacak bir şey yok Minibüsler otobüsler aracın dibine kadar yaklaşıyorlar biz ilerlememize rağmen sokuluyorlar sinir oluyorum sonra ayaklarını frenden kaçırıyorlar arkadan bindiriyorlar geçen otobüs bindirdi işte bagaj kapağında hafif göçük ile boya oluştu plaka için koruma barı vardı
Benim eczacımın volkswagen caddy 'sinde arka korumalık var araç sıfırken takdırmıştı hala korumalık mevcut araç 2007 model
yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda yasaklanmıştı sebebide yayalara vurduğunda normalden daha fazla hasar verdiği için
çünkü araçların tamponları esnek belli bir yere kadar esnemesi var ama o bahsedilen metal borular aracın şasi sine montajlanıyor. bizim tamponların hemen arkasında kalın sıkıştırılmış sünger yada köpük benzeri bir malzeme var onun tam arkasındada 5-6 mm lik sacdan korumalık var o karumalıkta şasiye montajlı audilerde gördüm A6 modelinde bizdeki 5-6 mm lik sac onlarda 1,5 cm adamlar araba yapıyor bizimkiler gaz tenekesi gibi birde çarpışma testinden şu ödülü bu ödülü aldık diye geçiniyorlar bir hyundai ile bir audi yada bmw yi çarpıştırıp gösterseler ya
Carpisma testinde small over yada ona benzer birsey vardi. Audi mercedes bmw ne istersersen ona bak araba 56 km hizla boydan boya nasil yirtilir bir bak. Onuda gec kaporta korumaz zaten insani. Ayrica bu yazdigim testin uzun versiyonunu bulursaniz eger arac icindeki goruntude on ve perde hava yastiklari acildiginda butun mankenler kafayi goguse cakiyor kaza acisi nedeniyle. Ben iki dingil arasindan cikan dacia da gordum. Sahsen 150 ile bir aracin kaza yapmasinida yasadim. Arac icinde top gibi gezdim adimi yazin google a kaza diye gorselden arayin cikan resimden 5 cenaze cikti. Herkesin bindigi araba kendisine guzeldir. Hepimizde ALLAHA emanetiz. Xperia 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi