[/url] [/IMG] Iyi akşamlar arkadaşlar. Daha alalı bir ay bile olmadan kapının evin önünde aracima çarpıp kaçmislar. Akşam işten geldim şok. Insanlar o kadar dusuncesiz hak hukuk bilmez olmuş ki![/url] [/IMG]
Geçmiş olsun. Şu dünyada ne insanlar var dimi? Madem vuruyon ne kaçıyon. Çok gecmis olsun. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim eklemeyi beceremedim yakit deposunun altına denk gelmiş. Zaten kaza olabilir insanlık hali ama cam da telefonum yazıyor insan bi arar Özür diler kameralar da yok o alanda. Teşekkürler bu arada.
Geçmiş olsun,,,,Oluyor ister istemez,Sorun bırakıp kaçması,,,,,,Geçenlerde park yerine girerken bende eski bir UNO ya hafifçe sürttüm.benim tamponun,, boyası arka çamurluk ağzına sürterek çıktı.Pastayla çıkacak gibiydi.Baktım soruşturdum sahibini bulamayınca not ve telefonumu yazarak kapıya ve sileceğe 2 adet taktım.Nottan Arayan soran olmadı.
Teşekkür ederim. zaten üzerinize düşeni yapmışsınız her duyarlı vatandaş gibi. Insan zaten kazaya değil dusuncesizlige kızıyor.