Merhabalar forum sakinleri aracıma alarm taktırıcam 100-120 lirayı geçmicek fiyatta 2 yıl garantisi olan taktırabileceğimiz bir yer bir tanıdık var mı ?
DESİ en iyisi. 150 TL'ye takıyorlar. Enis Usta var Mahmutbey'de. İşçiliği çok temizdir. Kıvanç Tatlıtuğ ve birçok ünlü kendisine gider.
Mahmutbey yolunda Eston Kirazlı evler vardır. Aynı yerde Vahdet Petrol vardır (TOTAL). Vahdet Petrolün arka sokağına girerseniz, 2. sokaktan sağa dönerseniz sokağın bitimi zaten yine Mahmutbey Caddesine çıkıyor. Sokağın bittiği yerde sağa baktığınızda dükkanı görebilirsiniz. Daha detaylı anlatmak gerekirse Mahmutbey yolu üstünde Bağcılar Belediyesi vardır. Belediyeyi dümdüz geçin 1.5 km sonra Eston Kirazlı Evleri ve Vahdet Petrolü göreceksiniz.
steal mate taktır arkadasım hem turkce konusuyor ayrı bı sekıl yapıyorsun ben eskı aracıma taktırdım sımdı yenı aracıma sokturup gerı taktırdım benım hosuma gıdıyo ( alarm devre dısı dıyo mesela)
Eskiden REM markası vardı çok kaliteli bir alarm sistemidir.Hala piyasada varmı bilmiyorum bulabilirsen tavsiye ederim.... Şuan orjinal alman malı volkswagenin cobra alarmını kullanıyorum buda çok kaliteli ve mükemmel bir alarm....Eğer fiyatı uyarsa volkswagen servisinde götür orda takarlar 400 tl idi ben taktırdığımda,aracın içine sensör falanda takılıyor Düzenleyen : mmt.88
çok tşk.ederim bilgileriniz için yakın zamanda taktırmayı düşünüyorum bende sizlere danışmak istedim ne taktıralım diye çok tşk. ederim.
cylone marka tavsiye ederim 2 sene önce serviste taktırmıştım gayet güzel ve memnunum servis 200 liraya takmıştı ama dışarıda 100 le 150 arasında halledebilirsin
Sevgili forum sakinleri aracıma alarm taktırdım inwells marka bir alarm montaj dahil 150 tl yi buldu güzel hoşuma gtti
vala bizim tuzla da var tesisatcı 85 lira ya montaj dahil 2 yıl garantili bagaj açma özellikli bende yeni taktırcam