Aracım accent admire 1.6 n11 den mutlu akü siparişi verdim 60 amperlik eski biten aküde aynı marka aynı amperci bir türlü yerleştiremedim bir tarafı girse diğer tarafı dışarı çıkıyor orjinali sanırım 55 ampermiş akü tablasına 60 amper bir kenarı sığmıyor japon tarzı dar olanlar var onlarda nerdeyse 2 katı daha önce başına gelen varmı ne yapmam gerekiyor aküyüde iade edemem artık bir tarafı dışarda takılı o şekilde bir zararı olurmu acaba?
Bu araçlara özel (adam öyle söylemişti onun yalancısıyım)mutlu nun 68 ah aküsü var daha küçük o çok rahat oturuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi ustaya gidin sağını solunu biraz kessin otutdurun aküyü heralde bi tık büyüğünü almışınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Admire nın aküsü standart 60 Amperdir. 60 A akü ebatları da Standart tır. TAKSİLER 70 lik kullanır Milenyum, getz yumurta Kasa hep aynıdır. 60 lık Dizeller sadece 90 lık kullanır. Sorun sizin alt tablada, Uydurma olabilir. Kontrol edin.
Orjinal aküsü 55 lik diye biliyorum çünkü tablası orjinal akünün bi tık büyüğünü aldım kenarından kestirmedim kendim montajladım kenarında hafif boşluk kaldı ama oynama yapmıyor
Daha önceki 60 amperdi diğer araclarımda da 60 almıştım kenarından hafif yer kaldı 55 amperlik alsam tam uyarmıs