Kendi isteğim üzerime diesel eramınn yağ ve filtrelerini değiştirdim. Fiyat nasıl sizce? Bak. 12.76 hava filtresi 19.20 shell 10/30 98.25 yağ filtresi 14.70 polen filtresi 14.70 + ---------------------------------- 185 lira(ilk bakım) mobil 1 istememe ramen shell attılar ve yağ cidden pahalı geldi ,gerçi fiyatları bilmiyorum daha önce dizel kullanmamıştım.
1 yıl olmadı ama araç ile gelen yağ seviyesi az dı ;araba ile gelen yağada güvenim yoktu ve yağ gerçekten kirlenmişti.Malum birde motorun ilk zamanlarında mekanik aşınmanın fazla olması,bulunduğum yerin arazi koşulları neticesinde değiştirmenin daha iyi oalcağını düşündüm.Ayrıca motor sarsıntısı ve gürültüsü epey artmıştı.Bundan sonra zaten bakım periyotlarına uyacağım.Sadece hava ve yağ filtresini 5000 km de kendim değiştiririm artık.Köye gidiyorum görev icabı bu yüzden çok tozlu yollarda kullanıyorum. Yağda ciddi kazık yedim ama polen filtresi dediğiniz gibi banada uygun geldi.Artık dışardan yağ alıp servise giderim. Gittiğim servisi yazmayı unutmuşum Siirt/Bilim oto Düzenleyen : hotrain
kafanız rahat olur en iyisini yaptırmışsınız... 1 yılı ne zaman doluyor merak ettim. çünkü o zamanda götürmek zorundasınız Düzenleyen : kaan_sel
bu extra bakımın tek zararı cüzdanınıza olur...onun dışında extra yağ ve filtre değişiminin bir zararı yoktur herhalde aksine faydası olduğunu düşünüyorum... sitede dizel araçlarla ilgili bilgi fazlasıyla mevcut..madem ilk defa dizel kullanıyorsunuz bir çok sorunuza cevap alacağınıza eminim.. hayırlı olsun..
Fırsat buldukça eski başlıkları takip etmeye çalışıyorum.Bir çoğunu okudum desem yeridir.Daha önce başka oto forumlarını takip ediyordum.Bu 3. arabam.uzun araştırma sonucu ön yargıları kırarak dizel era aldım.İyiki almışım diyorum.Böylece aranıza katıldım.Forumdan da memnunum gayet işlek paylaşımcı bi forum.Site tasarımı biraz daha profesyonel olsa inanın çok daha iyi olacak.... iyi forumlar
ben o şekilde düşünmüyorum.Motor epey rahatladı ve çekiş arttı.Bu yakıt tasarrufu ve motor ve turbonun ömrünü artıracaktır.Mekanik aşınmaın en fazla olduğu kilometreler ilk 10 000 km dir.Aracın kitapcıgında yazdıgı uzere rodaj devrı vardır bu piston ,pistok yatakalrının krank miline adapte olma süreci diyebilirz.Bunda hem fikiriz sanırım.Bu alışma sırasında metal toz ve zerrecikleri yağa karışarak motorun çalışmasını zorlaştırıp yağlamayı olumsuz etkileyecektir.Şunu diyebilirisniz neden fabrika ozman 5000 km bakımı önermemiş? zaten bir çok fırma 5000 km de araçları kontrol ıcın gerı cagırıyor ve kabul edersınız kı araç satısında servıs bakım maalıyetlerıde çok buyuk onemlı rol oynuyor.Bu etken mesela Toyotanın satış rakamlarının artmasında bi etken olduğunu düşünüyorum. Bunu yapmazsak ne olur? bence kısa vadede bısı olmaz ama 90-105 bın km sonrası bakımları yapılan 2 aracın yan yana getırılınce motor çalışmasından ve dyno testınden bellı oalcaktır. Bu benim edindiğim bilgiler sonucunda oluşturdugum dusuncem.Ayrıca dizel araçların motor yağının çabuk kırlendıgını unutmayalım bence.
hocam siz gereksiz olmuş diyenlere kafayı takmayın, erken olmuş olabilir ama gereksiz değildir. verdiğiniz paranın bi kısmı size geri dönecektir zaten
teşekkür ediyorum kardeşim.Gereksiz diyen arkadaşların "olmasa da olur" şeklinde ifade ediyolar sanırım.Fikirlerine saygı duyarım.Sonuçta ekonomi ayrı bi konu fakat getirisini söledim zaten .Ayrıca 2. elde servis bakımları ve km lere artık herkes dikkat ediyor. Araç satılırken olumluda etkileyecektir.Zaten aracın çalışması ve sesinin azalmasını bırak beni eşim bile farkına vardıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
" gereksiz " diye yazmıştım. yanlış anlaşılmasın...gereksiz "olmasada olabilir" anlamında kullanılmış bir sözcük..selamlar..saygılar
Tanıdığına sor bakalım 10/40 magnatec ne kadar birde aracınız hayırlı olsun ek olarak bor power öneriyorum motorunuz yeni aşınmaları en az düzeye indirecektir
Bor Power yeni araçlarda bir işe yaramaz, kendileri de zaten en az 50 bin km görmüş araçlar için tavsiye ediyorlar.