<div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; ">Aracımda 100 kmden sonra direksiyon titreme yapmaya başladı. Denemek için biraz daha hızlandığımda arabada titreme arttı. Aracı aldığımda üzerinde 15 inç çelik jant ve 195.65.15 geniş lastik vardı. Arabaya 5 kişi binip bagajı da doldurup yola çıkınca garç gurç diye bir ses gelmeye başladı. İnip baktım ki arka lastik çamurluğa sürtüyor. Pazar sabahı saat 7 de nerde lastikçi bulacaksın. Kayınpederin kiracısı olan lastikçiyi uyandırdık. Sağolsun geldi. Lastiklere baktı. Hem jant hem de lastiklerin değişmesi gerektiğini söyledi. 14 inç çelik jant ve 185.65.14 ebadında pirelli p400 lastikleri taktık yola çıktık. Yolda İstanbula gelene kadar bir sorun çıkmadı. İstanbula gelince arabayı boşalttık. Sonra araç yavaş yavaş hızlanırken yine hafiften bir ses yapıyordu. Rotçuya götürdüm. Mekanikçiye gönderdi. Onunla bir test sürüşü yaptık. Testten sonra lifte kaldırdı. Baktı akis uçlarının gevşediğini değişmesi gerektiğini söyledi. Ben de vaktim olmadığı için değiştirmedim. Arabamla 110-120 km giderken direksiyonun titrediğini biraz daha hızlanınca arabanın titremeye başladığını hissettim. Onun için 120 km çok aşamıyorum. Bu sorun rotlardan mı, ön takımdan mı yoksa balanstan mı olabilir.
mekanıkcı ustanın da dedıgı gıbı %90 sorun akslardan eger arac hızlandıkca tıtreme kesılmıyorsa.balans olsa bellı km ler arasında yapması lazım sureklı yapıyorsa akslardan
Bir çok neden olabilir, eğer ustaların söylediklerinden tatmin olmadıysanız birde benim kankaya gösterelim, yeri Ümraniye'de...
Coşkun abi ben de Ümraniye 'de ikamet ediyorum. Kankanıza nasıl ulaşabilirim. Telefonu ve adresini bildirebilir misiniz?