aracımda birkaç aydan beri dikkatimi ceken bir unsur vardı kalkışlarda genelde egzostan yoğun bir şekilde duman çıkıyordu bu beni çok rahatsız etmeye başlamştı usta arkadaşlara sordum aracımın yağ yaktığını söylediler ve gercektende 1 lt yağ eksiltmişti bu bütün accenlerde oluyor dediler bunun aslı varmı veya çözümü neşilde yardımlarınızı bekliyorum bu arada aracım 2003 milanyum kasa 1.3 LX .
Bütün Accentler Falan GEçsinler Bu İşleri Ne Alakası Varmış..Segman Bitirmiştir..Yağ Yakıyordur Motor Rektefiye İstiyordur Yağ Yakıyordur..Bütün Accentler Demişte Başka Araçlar Yağ Yakmıyormu...
valla hocam doğru diyorsun bende bu konuda taklı kaldım zaten bu sorunu motoru indirmeden bulamazlar herhalde yanlışmı
2002 168 binde 1.3 LX var aracta hiç bir sorun yok ilk çalıştırmada beyaz duman atıyor.bu her accentten olacak diye bir yargı kesinlikle yanlıştır.siizn aracınız motorundna kaynaklanan bir sorun var demekki arac segamn istiyor diyecemde 104 bin bu olay için çok çok erken 2.ci sahibimiisniz?? demekki bu arac bu kmye gelene kadar baya bir hırpalanmış...
Büyük ihtimal sübap lastiklerin kavrulmuş, piston kafalarına yağ bırakıyor, yağ yaktığını sanmıyorum, eğer yağ yaksa devamlı mavi duman atar...sübap lastıkleri değişirse problem halledilir sanırım...
ben de katılıyorum..yağ yakan araç dumanı sürekli olarak atar ama belki de sürekli atıyor siz farketmiyorsunuz.....