Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aracım Sürekli Stop Ediyor Yardımm

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda teomn tarafından 22 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    öncelikle herkese şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar

bende accent 1.5 gls 99 model yumurta kasa araç var araç bu aylarda motor sogukken çalıştırdığımda araç gaz vermeden çalışmıyor biraz gaz vererek çalıştırıyorum gazdan çeker çekmez stop ediyordu ancak motoru biraz ısınınca stop etmiyordu.kış ayları lpgli araç deyip normal dedim ancak son 1-2 aydır araç boşta rampa aşşağı inerken özellikle hızlanınca stop eder oldu bunu da pek sorun etmedim devam ettim rampaları viteste gaz vermeden iniyodum ancak bu gün otobanda düz yolda giderken vites 4-5 te hız en az 70 te bazen 100 de cıktıgım oluyodu araç hızlanıp ayagımı gazdan çekince araba motor devri ibresi sıfıra dogru iniyor ve araç stop ediyor en az 3-4 sefer stop etti hareket halinde iken bende aracı vurdurarak çalıştırdım siz ce sorun neresinde olabilir bu arada birde aracı 1-2 saat kullanıyım mesela bir yerde durayım arac boşta el freni çekili iken aracın rölantisi stop edecekmiş gibi düşüyor ancak stop etmeden tekrar yukarı dğru cıkıyor arac yürüyecekmiş gibi sanki biri gaz veriyormuş gibi oluyorr 1-2 saniye tekrar düşüyor stop edecekmiş gibi oluyor tekrar cıkıyor böyle böyle devam ediyor sizce sorun ne olabilir birde bu gün araca binerken merkezi kilit aracın ön kapısının kilidini indiriyor ancak aracı kapısı ne içerden ne dışardan mandalı çekince açılmıyor merkezi kilit güzel işliyor ancak kapı açılmıyor sanırsam kapı dili geri çekilmiyor bunu ben yapabilirmiyim şimdiden yardımlarınız iin tekrar teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş